Skip to content

Chris Pine va juca in „Poolman”, alaturi de Danny DeVito si Annette Bening. Actorul va debuta si ca regizor al filmului

Chris Pine isi face debutul regizoral cu „Poolman”, o comedie care urmareste un tip obisnuit ce descopera un complot de coruptie care, in cel mai bun caz, ii poate pune viata in pericol.

Totodata, Pine este si actorul principal din film, in timp ce Annette Bening si Danny DeVito urmeaza sa-i interpreteze pe vecinii si prietenii sai. De patru ori nominalizata la Oscar, Bening a fost vazuta recent in Captain Marvel si apare si in distributia „Death on the Nile”, care se afla si la noi in cinematografe. DeVito a avut un rol in „Jumanji: The Next Level” din 2019 si isi continua rolul in sitcomul „FX It’s Always Sunny in Philadelphia”, care a fost reinnoit pana in sezonul optsprezece.

Potrivit publicatiei Deadline, „Poolman” este descris ca o combinatie intre „The Big Lebowski” si filmele clasice noir, cu o atmosfera de La La Land. „Aceasta pare o combinatie buna pentru o comedie si sugereaza ca ne putem astepta la niste personaje fara sens, parodii ale unor filme clasice de la Hollywood si poate cantand?”, mentioneaza publicatia, insa scenariul nu a fost inca divulgat.

Gratie colaborarii lungi cu studiourile Paramount, Chris Pine a capatat pas cu pas alura de erou de actiune in perceptia publica, desi in mediile profesioniste este considerat un protejat al Hollywood -ului, ambii parinti fiind actori, iar bunicul fiind liderul unuia dintre cele mai influente sindicate ale actorilor.

Chris Pine, in pandemie, departe de platourile de filmare; foto: Profimedia

Din 2009 Pine a fost Captain Kirk in “Star Trek”, pentru 3 filme ale francizei, iar intre timp a mai jucat in Wonder Woman  si va fi prezent si in continuarea de la Wonder Woman care ar trebui sa aiba premiera in aceasta vara, dar a fost protagonist si in filme cu bugete mai mici care sa-l pozitioneze tot ca erou de actiune. La sfarsitul anului trecut a fost in Romania unde a filmat “Violence of Action” in regia lui Tarik Saleh.

Pe Chris Pine publicul il poate vedea intr-o noua productie a Paramount Pictures, care face o noua serie pentru cinematografe din povestea “The Saint”, Sfantul, bazata pe seria de romane scrisa in anii 1920 de Leslie Charteris.

Filmul – asemanator cu constructia povestilor cu James Bond – il are drept protagonist pe Simon Templar, poreclit„Sfantul”, un infractor seducator  care are parte de aventuri in tari cat mai exotice si in medii cat mai luxoase.

Citește în continuare