Skip to content

Realizatorii seriei “10 la suta”, despre o agentie de casting franceza, revin cu un nou film: De tot rasul. Din martie pe Netflix, o comedie franceza despre cum sa ajungi Stand Up comediant

Scenarista filmului „Zece la suta”, Fanny Herrero, a trecut in spatele camerei de filmat pentru a semna una dintre cele mai amuzante lansari Netflix din aceasta primavara 2022 – De tot rasul.

Aceasta miniserie in 6 episoade a câte 45 de minute  va fi disponibila din 18 martie pe platforma de streaming si se va ocupa de lumea stand-up comedy, urmarind calatoria a patru tineri comedianti, Nezir, Aïssatou, Bling si Apolline, care viseaza sa ajunga mari.

Acestia vor juca pe rând pe scena unui club de comedie parizian, „Drôle”, in speranta de a-si depasi indoielile si de a deveni urmatorul mare stand up comedian al Frantei. Ei vor trebui sa jongleze cu presiunile financiare, tensiunile familiale si afacerile amoroase. Din distributie vor face parte Mariama Gueye, vazuta in Selfie si in serialul Gloria, Younes Boucif (Les Magnétiques), Elsa Guedj si Jean Siuen.

Netflix a apelat la profesionisti in domeniu pentru a face acest serial cat mai credibil.

Acesta este in special cazul comediantei belgiene Fanny Ruwet, cunoscuta pentru rubricile sale din La Bande original de la Nagui, pe France Inter. Jason Brokerss si Thomas Wiesel, care au lucrat la Jamel Comedy Club, au lucrat, de asemenea, la acest proiect. La fel ca si Shirley Souagnon, care a devenit cunoscuta datorita participarii sale la emisiunea lui Laurent Ruquier, On n’demande qu’en rire, de pe France 2.

Serialul “Dix pour Cent”, realizat de aceeasi echipa a cucerit publicul din toata lumea dupa ce incepue a fe difuza in Franta. Seria, desemnata cel mai bun serial de comedie la Premiile Internationale Emmy 2021, este in prezent adaptata in mai multe tari, printre care Coreea de Sud, China, Anglia si Canada.

Citește în continuare