Skip to content

J.J. Abrams a anuntat planurile pentru un al patrulea film Star Trek. Vor reveni in distributie multe dintre starurile originale ale lui Abrams din 2009.

Marti, J.J. Abrams a anuntat planurile pentru un al patrulea film Star Trek in cadrul prezentarii Paramount Investors Day. Filmul va fi regizat de Matt Shakman (WandaVision), iar Abrams va fi producator, iar scopul este de a aduce inapoi multe dintre starurile originale ale lui Abrams din 2009, când a relansat franciza de lunga durata.

„Suntem incântati sa spunem ca lucram din greu la un nou film Star Trek care va fi filmat pâna la sfârsitul anului si care va avea in distributie distributia noastra originala si câteva personaje noi care cred ca vor fi foarte distractive si interesante si vor ajuta la ducerea Star Trek in zone pe care nu le-ati mai vazut pâna acum”, a declarat Abrams. „Suntem incântati de acest film, avem o gramada de alte povesti despre care vorbim si care credem ca vor fi foarte interesante, asa ca abia astept sa vedeti ce pregatim. Dar pâna atunci, traiti mult si prosperati”.

Entertainment Weekly spune ca studioul inca nu a intrat in negocieri cu acea distributie originala. Distributia cuprinde  multe nume mari printre care Chris Pine in rolul capitanului Kirk, Zachary Quinto in rolul lui Spock, Zoe Saldana in rolul lui Uhura, John Cho in rolul lui Sulu, Karl Urban in rolul lui Bones si Simon Pegg in rolul lui Scotty. Anton Yelchin, care a aparut in rolul lui Cehov in cele trei episoade anterioare ale lui Abrams, a murit in 2016, inainte ca ultimul film din franciza, Star Trek Beyond, sa ajunga in cinematografe.

Cu filmul sau din 2009, Abrams a resetat cronologia Star Trek, stabilita initial in celebrul serial de televiziune SF al lui Gene Roddenberry din anii 1960. El a continuat cu Star Trek Into Darkness din 2013, dar ultima data când personajele au fost vazute pe marele ecran a fost in Star Trek Beyond din 2016, produs de Abrams si regizat de Justin Lin.

Planurile de a le aduce inapoi – inclusiv o continuare anuntata pentru 2018, care va face echipa cu Pine si cu raposatul tata al lui Kirk, asa cum a fost portretizat de Chris Hemsworth in filmul din 2009 – s-au impotmolit pe parcurs. Pentru o vreme, Quentin Tarantino era in discutii pentru acest proiect.

In ultima vreme, fanii Star Trek s-au intors la televiziune pentru continut nou in seriile Picard si Star Trek Discovery.

Citește în continuare