Skip to content

Un serial despre trupa U2 va fi produs de Netflix. In echipa sunt J.J. Abrams si scenaristul de la „Bohemian Rhapsody”, Anthony McCarten,

Variety a anuntat ca Netflix va realiza un serial despre trupa irandeza U2, regizat de JJ Abrams si scris de cel care a realizat si scenariul filmului „Bohemian Rhapsody”, Anthony McCarten.

Serialul nu are inca un titlul, se afla in prezent in primele etape de dezvoltare si vine dupa o serie de biografii ale unor muzicieni celebri – de la Freddie Mecury in Bohemian Rhapsody la Elton John cu Rocketman sau Elvis in viitorul film al lui Baz Luhrmann.

In aceeasi directie se stie ca mai e in lucru un film despre Madonna, Material Girl la care scenariul este scris chiar de cantareata care va si regiza filmul. Un film biografic despre Bob Marley este, de asemenea, in lucru.

Detaliile privind implicarea trupei U2 sunt tinute sub tacere, desi sursele spun ca se asteapta ca trupa din spatele unor hituri precum „With or Without You” si „Pride (In the Name of Love)” sa fie implicata si sa sanctioneze proiectul. Serialul provine de la Warner Bros. Television, unde Bad Robot al lui Abrams este gazduit in cadrul unui acord global bogat. Detaliile legate de plot sunt, de asemenea, tinute sub tacere.

U2 – in fruntea careia se afla Bono, chitaristul principal The Edge, basistul Adam Clayton si bateristul Larry Mullen Jr. – s-a format in 1976 din Dublin, Irlanda, si a lansat 14 albume de studio. Trupa a vândut peste 170 de milioane de discuri in intreaga lume si a obtinut un numar record de 22 de premii Grammy. Grupul a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 2005. Cu albume precum The Joshua Tree, Rattle and Hum, Achtung Baby si, mai recent, Songs of Innocence si Songs of Experience, grupul s-a clasat pe locul 22 pe lista celor mai mari artisti din toate timpurile realizata de Rolling Stone in 2010.

Citește în continuare