Skip to content

Galerie foto. In culisele petrecerii de Oscar Vanity Fair. Anya Taylor-Joy, Natalie Portman si Paris Jackson printre vedetele serii

Ca in fiecare an, dupa ce stresul si emotiile anuntarii castigatorilor premiilor Oscar intr-o ceremonie cu desfasurator, incepe adevarata petrecere.

Cea mai mare petrecere de ani de zile e cea organizata de revista Vanity Fair care are in aceeasi luna si un numar special dedicate Hollywoodului.

Istoria acestui eveniment are debutul in anii 90.

In 1993, puternicul agent literar si de talente Irving „Swifty” Lazar – cunoscut pentru ca organiza anual un dineu si o petrecere exclusivista pentru vizionarea premiilor Oscar – a murit la vârsta de 86 de ani. Seara anuala a lui Lazar – care a avut prima editie in 1964 – a fost un eveniment de baza in vechiul Hollywood, atragând personalitati ale societatii si actori importanti.

Pentru ca era nevoie de o astfel de petreere in continuare, Graydon Carter si producatorul Steve Tisch au decis sa intre sa organizeze impreuna prima petrecere V.F. Oscar in 1994. Evenimentul a fost relativ modest in acel an si a inceput cu o cina de 100 de persoane organizata care i-a avut printre invitati pe Lee Radziwill, Nancy Reagan, Oliver Stone, Gore Vidal, Gene Hackman, Donald Sutherland, Barry Diller si Diane von Furstenberg.

Astazi petrecere aduna multe sute de persoane si e o cale buan de PR pentru cei care n-au fost nominalizati sau n-au avut bilete de acces la ceremonie. ( Biletele sunt doar pentru cei care fac parte din Academie,  actorii nominalizati si invitatii lor speciali).

Iata cele mai spectaculoase aparitii la petrecerea Vanity Fair 2022.

Fotografii Profimedia

Citește în continuare