Skip to content

Competitia „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses” va fi de Pasti la Warner TV. Seria are 4 episoade si este gazduita de actrita Helen Mirren.

Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses, Helen Mirren

„Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses”, competitie in patru parti realizata cu prilejul implinirii a 20 de ani de la debutul francizei cinematografice si gazduita de actrita Helen Mirren, va fi difuzata de Warner TV in zilele de Paste.

Primul episod din concursul in care cele patru case ale Hogwarts concureaza pentru un trofeu va avea premiera la postul de televiziune pe 22 aprilie.

Gryffindor si Hufflepuff sunt primele echipe care se infrunta – este o lupta intre „curaj si nervi de otel” versus „munca asidua si devotament”.

Fiecare casa este reprezentata de trei sustinatori, alesi in stilul „Harry Pottter”. Ei vorbesc despre pasiunea lor pentru serie, despre ce ii determina sa faca parte dintr-o anumita casa. Jocul are patru runde si doar o echipa poate ajunge in finala mare.

Al doilea episod, difuzat pe 23 aprilie, are in centru casele Slytherin si Ravenclaw. In competitia marcata de „puterea mintii” versus „dorinta de putere”, ambele case incearca sa raspunda corect mai multor intrebari din universul Harry Potter.

Pe 24 aprilie este programat al treilea episod, „The Wildcard Round”. Cu doua finaliste stabilite, trebuie ca una dintre casele ramase sa se califice in ultima runda a concursului. Runda dupa runda, tensiunea creste si, in cele din urma, este stabilita a treia finalista.

Marea finala a „Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses” va putea fi urmarita la Warner TV pe 25 aprilie. 

Ultimul episod este plin de elemente de cultura generala din lumea vrajitoriei, aduce pe ecrane invitati speciali si fragmente din filme – toate pentru a stabili cine va ridica trofeul Hogwarts Tournament of Houses.

Fiecare episod are invitati de marca, actori care au jucat in filmele „Harrry Potter”, Luke Youngblood, Pete Davidson, Shirley Henderson si Jay Leno.

Dupa mai multe runde de calificare, lupta ajunge sa se dea intre doua case. Echipa câstigatoare primeste titlul de House Champion si numeroase premii de invidiat pentru fanii „Harrry Potter”.

Competitia a prefatat reunirea starurilor din cele opt filme „Harry Potter”, un program special lansat pe 1 ianuarie 2022.

Despre WarnerMedia

WarnerMedia este o companie lider in domeniul mass-media si al divertismentului care creeaza si distribuie continut premium si popular dintr-o gama diversa de povestitori si jurnalisti talentati catre audiente globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies si altele. Organizatia include, de asemenea, suita Xandr de solutii avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la imbunatatirea publicitatii pentru marci, editori si consumatori.

Citește în continuare