Skip to content

Noua colectie Gino Rossi primavara – vara 2022 e despre minimalim, versatilitate si eleganta neostentativa la care ravnim toti. Colectia e deja in magazinele CCC din Romania

In magazinele din CCC din Romania avem noua colectie de primavara- vara Gino Rossi care are linii de care va veti indragosti.

Clutch-uri cu design tip nod, genti din rachita, mocasini cu cusaturi delicate – subtilitatea pretioasa este tema principala a lookbook-ului colectiei Gino Rossi pentru noul sezon SS’22.

Culori pamantii, texturi intrigante, detalii subtile – scenografia sesiunii de prezentare a colectiei Gino Rossi pentru sezonul primavara-vara 2022 a fost compusa din accesoriile minimaliste ale brandului, atat pentru barbati cat si pentru femei.

In garderoba minimalistei moderne, se gasesc slapi pe o talpa ortopedica, mocasini cu o talpa plata sau cu o baza mai grea, in nuante de alb murdar, caramel sau negru clasic. Stilul modern athleisure este reprezentat de pantofi sport monocromi, care se vor potrivi cu usurinta intr-un cod vestimentar pentru birou.

In primavara aceasta moda casual se combina usor cu tinutele de seara totul devenind mai fluid, mai versatil, dar si mai practic pentru iubitorii de accesorii frumoase care pot pune in valoare orice tinuta.

Colectia de primavara este bogata si in genti – clutch-urile si gentile shopper sunt realizate din noduri care amintesc de textura impletiturilor din rachita. Aceasta textura functioneaza astazi de-a lungul sezoanelor, iar in colectia Gino Rossi li se da forma unei genti geometrice acoperite cu piele. Gentile tote mai rigide si rucsacuri moi sunt un tribut adus stilului de viata urban plin de surprize. Gentile hobo de la sfarsitul anilor 90. sunt inca in tendinte si ele.

Colectia Gino Rossi are si o linie masculina care merg si in linia formala dar, in acelasi timp, se disting printr-o eleganta moderna, perfecte pentru intalnirile de dupa orele de lucru sau evadarile de weekend. Pentru cei care pretuiesc eleganta de alta data, exista pantofii sport in stil retro, pantofi lacuti sau pantofi derby cu cusaturi. Lucrurile necesare pot fi depozitate intr-un rucsac dreptunghiular, o servieta moderna sau o geanta de bowling.

Fotografii: Staszek Boniecki

Styling: Agnieszka Ścibior

MUA: Wilson

Hairstylist: Michał Bielecki

Scenografie: Anna Szczęsna

Productie: Warsaw Creatives

Colectia este disponibila in magazine, pe ccc.eu si in app.

Citește în continuare