Skip to content

Bill Murray face primele comentarii dupa acuzatia de comportament nepotrivit pe platourile de filmare. Filmul „Being Mortal” si-a interupt productia saptamana trecuta pana la rezultatele unei anchete care-l priveste pe Murray

Profimedia

Saptamana trecuta productia filmului „Being Mortal” a fost suspendata de Searchlight Pictures dupa ce  studioul a investigat plangeri de comportament nepotrivit impotriva lui Bill Murray.

In week end Murray si-a impartasit comentariile in timpul unui interviu acordat la CNBC Television. Fara a intra in detalii despre dinamica dintre el si partile vatamate, Murray a explicat perspectiva sa asupra situatiei si a urmarilor acesteia.

„Am avut o diferenta de opinie cu o femeie cu care lucrez. Am facut ceva ce mi s-a parut amuzant si nu a fost luat in acest fel”, a declarat Murray pentru CNBC. „Studioul de film a vrut sa faca ceea ce trebuie, a vrut sa verifice totul si sa investigheze, asa ca au oprit productia.”

Murray a continuat sa explice ca a luat legatura cu femeia pe care a jignit-o, exprimandu-si speranta ca amandoi ar putea lucra confortabil impreuna pentru a continua productia filmului.

„Deocamdata vorbim si incercam sa ne impacam unul cu celalalt”, a continuat Murray. „Suntem amandoi profesionisti. Ne place munca celuilalt – ne placem unul pe celalalt, cred. Daca nu ne putem intelege si nu putem avea incredere unul in celalalt, nu are rost sa mergem mai departe lucrand impreuna sau facand un film… Intamplarea a fost o adevarata lectie pentru mine. In ultima saptamana sau doua nu am facut altceva decat sa ma gandesc la ea.”

Cand a fost intrebat daca a avut discutii cu Searchlight Pictures in legatura cu plangerea, Murray a declarat ca nu: „Nu cu studioul, doar cu ea si cu oamenii care o ajuta. Fiecare lucru are prioritate”.

La 20 aprilie, Searchlight Pictures a trimis o scrisoare distributiei si echipei  de la filmul „Being Mortal”, informandu-i ca filmarile au fost suspendate din cauza unei plangeri nespecificate.

Desi sursele de la acea vreme au indicat ca oprirea productiei nu avea legatura cu COVID-19, a fost ambiguu ce a cauzat oprirea. Natura exacta a plangerilor impotriva lui Murray ramane secreta pentru moment.

Nu este clar daca Murray va continua sa lucreze la „Being Mortal” sau daca va fi inlocuit. Se pare ca filmul ar fi finalizat aproximativ jumatate din imaginile principale inainte ca productia sa fie suspendata la mijlocul lunii aprilie.

„Being Mortal” marcheaza debutul regizoral in lungmetraj pentru Aziz Ansari, care joaca, de asemenea, in film alaturi de Seth Rogen si Murray. Proiectul este o adaptare a cartii de non-fictiune „Being Mortal”, scrisa de Atul Gawande in 2014: Medicina si ceea ce conteaza la sfarsit”

Bill Murray are 71 de ani si in ultimii ani a fost in filmele celor mai cool si apreciati regizori ai noului val de la Hollywood.

Perfomanta lui Murray din filmul Lost in Translation (2003), de Sofia Coppola, i-a adus un Glob de Aur si un premiu al Academiei Britanice de Film, precum si o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun actor. A colaborat frecvent cu regizorii Ivan Reitman, Harold Ramis, Wes Anderson, Sofia Coppola, Jim Jarmusch, John McNaughton si fratii Farrelly. A primit nominalizari la Globul de Aur pentru rolurile sale din Ghostbusters, Rushmore (1998), Hyde Park on Hudson (2012), St. Vincent (2014) si miniseria HBO Olive Kitteridge (2014), pentru care a castigat ulterior al doilea premiu Primetime Emmy.

Citește în continuare