Skip to content

Peaky Blinders sezonul 6 incepe pe 10 iunie la Neflix. E ultimul sezon, dar va fi un film de lung metraj care continua povestea

Vesti bune pentru fanii baietilor rai din Birmingham: cel de-al saselea si ultimul sezon din Peaky Blinders este aproape gata si, incet-incet, incepem sa ne facem o idee mai clara despre ceea ce ar putea insemna marele final.

Serialul a revenit luna trecuta la tv in Marea Britanie, iar acum avem in sfarsit o data pentru revenirea sa si pe Netflix. Fanii mai au inca putin de asteptat, deoarece producatorii au anuntat in cele din urma ca sezonul 6 va ajunge la serviciul de streaming pe 10 iunie.

Iata tot ce stim pana acum despre viitorul sezon, nr 6, care este si ultimul.

Spre surprinderea fanilor, in ianuarie 2021, creatorul serialului, Steven Knight, a confirmat ca sezonul 6 va fi ultimul sezon pentru Peaky Blinders – cu o precizare: Knight a spus ca drama premiata cu BAFTA va continua „intr-o alta forma”, confirmand ulterior pentru Deadline ca serialul se va incheia cu un film. „Covid ne-a schimbat planurile. Dar pot spune ca planul meu de la inceput a fost sa inchei Peaky cu un film”, a declarat el. „Asta este ceea ce se va si intampla”.

In 2018, Knight le spusese fanilor ca intentioneaza sa faca si un al saptelea sezon, spunand: „Ambitia mea este sa fac din acest serial povestea unei familii intre doua razboaie, asa ca intotdeauna mi-am dorit sa il inchei cu prima sirena de raid aerian din 1939”. La acel moment, era deja entuziasmat de posibilitatea unui film, dar a spus ca nu ar fi „dorit sa il faca la sfarsit, poate intre sezoane”. Circumstantele au schimbat aceste planuri, filmul anuntat putand lua locul celui de-al saptelea sezon.

Citește în continuare