Skip to content

De vazut in Orange TV Go. Crazy Heart, un film pentru care Jeff Bridges a castigat Oscarul.

Daca v-a placut filmul “A star is born”, va fi pe gustul vostru si “Crazy Heart”, o poveste ecranizata in 2009 cu Jeff Bridges in ipostaza unui cantaret de country si Maggie Gyllenhaal in rolul unei jurnaliste frumoase care vine sa-l intervieveze.

In plus, filmul “Crazy Heart” ii mai are in distributie si pe Collin Farrel si Robert Duval care canta – surprinzator pentru toata lumea –  foarte frumos impreuna cu Bridges.

Iata deci, de ce pentru aceasta saptamana recomandarea urban.ro si Orange TV Go este “Crazy Heart”.

“Crazy Heart” ofera placerea de a urmari un mare actor la apogeul formei sale. De altfel, Jeff Bridges a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal pentru acest rol.

Filmul mai are un Oscar pentru cea mai buna piesa originala, The Weary Kind scrisa de Ryan Bingham si T Bone Burnett.

Filmul atinge mai multe laturi: de la clasica poveste de iubire dintre rockerul care a avut o viata complicata pe care si-a expus-o in textele pieselor sale, pana la culisele unei meserii care rareori te lasa sa performezi cand varsta din buletin e din ce in ce mai mare.

Bad Blake (Bridges) este chinuit de singuratatea sa, de esecul carierei sale si de numeroasele sale casnicii, de instrainarea de fiul sau adult si de succesul continuu si stratosferic al unui tanar cantaret de muzica country ingamfat caruia i-a fost mentor, interpretat de Colin Farrell. Lucrurile incep sa se imbunatateasca atunci cand o tanara jurnalista frumoasa si timida, interpretata de Maggie Gyllenhaal, care este, de asemenea, o mama singura, vine sa-i ia un interviu. Intre ei apare o scanteie de dragoste, prilej ca el sa creada intr-o renastere, iar ea sa fie delicata, amuzanta si sa-l puna in fata unor probleme emotionale pe care el le-a evitat toata viata.

Gyllenhaal e absolut superba in rolul tinerei jurnaliste si reuseste printr-o interpretare foarte inteligenta sa ridice productia de la o clasica poveste de dragoste cu celebritati, la ceva mult mai subtil si mai elegant.

Filmul are aroma unei ploi usoare de vara si e perfect pentru o zi in familie, mai ales ca are interpretari actoricesti exceptionale.

„Crazy Heart” poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go pana pana la sfarsitul lui martie 2023. Il gasiti aici.

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare