Skip to content

5 insule care pot fi inchiriate integral pe Airbnb, din Marea Caraibelor pana in Suedia, in largul marii sau printre lacuri. Preturile incep de la 190 euro/noapte

Pe platforma Airbnb, au aparut si o serie de inchirieri spectaculoase de insule private, pozitionate peste tot in lume, din SUA pana in Scandinavia sau insulele Belize.

Totodata, platforma Airbnb a primit cateva modificari, asadar utilizatorii de peste tot din lume pot gasi diferite locuri in care sa stea dupa mai multe caracteristici care sa le fie pe plac, de exemplu folosind filtre ca „arctic”, „A-frame”, „hambar”, „case istorice” sau „OMG”, pentru locurile spectaculoase de cazare.

Bird Island din Belize poate fi inchiriata in intregime, cu preturi incepand de la 750 euro/noapte, pentru minim 4 zile.

Din descrierea de pe website, conceptul insulei private este gandit ca un loc unic si accesibil pentru a se caza si a putea impartasi cu prietenii sau familia frumusetea zonei Belizelor in intimitate totala, fara alti oaspeti si fara personal angajat. Detalii aici.

In Suedia este disponibila The Island / Hela on, un loc accesibil la doar cateva minute de vaslit de pe continent.

Spatiul oferit pentru inchiriere este spectaculos, fiind o cazare in intregime din sticla. Proprietarii ofera barca si canoe incluse in pret, astfel incat sa puteti explora zonele incantatoare din jurul insulei. Preturile incep de la 190 euro/noapte, iar toate detaliile despre aceasta cazare sunt disponibile aici.

In Ontario, Canada, poate fi inchiriata Red Pine Island, aflat in zona Sioux Narrows Nestor Falls. Insula este un petec de pamant inconjurat de un peisaj idilic.

O cabana din lemn cu trei dormitoare este situata pe o insula privata din Whitefish Bay, pe Lake of the Woods, unde se poate ajunge in 10 minute cu barca din portul orasului Sioux Narrows. Insula este disponibila pentru 480 euro/noapte, iar detaliile cazarii sunt aici.

Pe Islas del Rosario din Columbia, la 45 de minute de mers cu barca de Cartagena de Indias, o vila impresionanta isi asteapta oaspetii in Marea Caraibelor.

Proprietatea are 5 dormitoare, bar pe plaja decorat in stil local local si o terasa cu sezlonguri pentru invitati. Apele Marii Caraibelor ofera posibilitatea de a practica snorkeling in apele sale, iar apusul promite sa fie uluitor. Vila se inchiriaza integral de la 1800 euro pe noapte pentru minim 3 nopti, si poate acomoda pana la 15 persoane. Detalii aici.

In apropierea New York-ului, este disponibil pentru inchiriere Heron Hideaway Island pentru 220 euro/noapte, o oaza de liniste intre lacuri.

Daca vizitati New York-ul, puteti lua in considerare si acest tip de cazare, aflat in apropierea lacurilor Cassadaga. Locul ofera o cabana pentru 4 persoane, recent construita, care poate fi accesibila prin intermediul unui pod sau cu barca. In oferta sunt incluse si o canoe si doua caiace pentru utilizare. Detalii complete aici.

Citește în continuare