Skip to content

Filmul week endului de la Orange TV Go. Avem un zoo!, o poveste emotionanta cu Matt Damon si Scarlett Johansson

Pentru aceasta saptamana recomandarea urban.ro si Orange TV Go este un film de familie ca o excursie la… gradina zoologica.  

Avem un zoo! (“We bought a zoo”) este un film inspirat de povestea reala a fostului jurnalist de la Guardian, Benjamin Mee, despre aventura familiei sale de a cumpara și reamenaja o gradina zoologica darapanata – Dartmoor Wildlife Park din Devon.

Filmul aduna o echipa exceptionala: in rolul jurnalistului e Matt Damon, in rolul unei ingrijitoare de animale care lupta pentru a ajuta gradina zoo e Scarlett Johansson, iar regizor e Cameron Crowe, domnul care are in portofoliu filmele de Oscar: Almost Famous, Jerry McGuire si Vanilla Sky.

In naratiunea noua, care e putin schimbata fata de viata jurnalistului, personajul lui Damon e proaspat vaduv, are doi copii – o fata si un baiat – si fac fata cu totii destul de greu decesului mamei, respectiv sotiei.

Cand baiatul (care e copilul cel mare, are 14 ani) e suspendat de la scoala pentru comportament violent, tatal decide sa se mute in alt oras pentru ca toti sa inceapa o noua viata.

Decizia de a cumpara gradina zoologica e luata impulsiv dupa ce fiica se indragosteste de pauni si petrece foarte mult timp in preajma lor.

Filmul are o atmosfera dulce amara, fratele lui Benjamin se opune cumpararii gradinii zoologice, ingrijitoarea principala nu intelege de ce cineva si-ar chetui banii intr-o zona in care nu are nicio pricepere, dar totul e bine cand se termina cu bine.

Gradina va fi deschisa publicului si familia asteapta cu sufletul la gura sa vina vizitatorii. Secventa care urmeaza momentului intrebarii “dar o sa vina cineva aici sa vada animalele?” si deschiderea portilor e magica si foarte emotionanta.

“Avem un zoo” e o poveste frumoasa despre a lua totul de la zero si despre “atunci cand ti-e greu, incepe prin a face un bine celor din jur”

E un minunat film de familie, cald, emotionant, cu interpretari actoricesti impecabie.

 Si o precizare, in viața reala, sotia lui Mee s-a imbolnavit in timp ce ei cumparau gradina zoologica; in film, ea moare inainte de genericul de inceput. Aceasta este familia reala – cel care poarta caciula e Benjamin, in fotografie mai apar bunica, fratele lui Benjamin si cei doi copii.

Avem un zoo! poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go pana pana la sfarsitul lui martie 2023. Il gasiti aici.

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare