Skip to content

(galerie foto) Noi imagini cu Ana de Armas, Adrien Brody si Bobby Cannavale in „Blonde”, unul dintre cele mai asteptate filme ale toamnei. Armas va fi Marylin Monroe iar Brody si Cannavale vor fi ultimii 2 soti ai actritei.

UPDATE: Netflix a facut publice alte cateva imagini din „Blonde” unul dintre cele mai asteptate filme ale toamnei care urmeaza. Fotografiile au aparut imediat dupa anuntul ca lungmetrajul despre viata lui Marylin Monroe va avea premiera mondiala in cadrul Festivalului de Film de la Venetia 2022 – selectia completa a festivalului o gasiti aici. Pe 23 septembrie va fi disponibil pe Netflix.

Daca in primele imagini dezvaluite la jumatatea lunii iunie se punea accentul pe transformarea spectaculoase a actritei Ana de Armas in blonda seducatoare a Hollywood-ului, noile fotografii ii prezinta pe cei doi barbati cheie din viata lui Marylin: Joe DiMaggio si Arthur Miller.

Adrien Brody joaca rolul celui de-al treilea sot, Arthur Miller, in timp ce Bobby Cannavale il interpreteaza pe Joe DiMaggio, al doilea sot al lui Marylin.

Din distributie mai fac parte Caspar Phillipson, Evan Williams, Toby Huss, Julianne Nicholson, Lily Fisher, Sara Paxton, David Warshofsky, Xavier Samuel, Michael Masini, Spencer Garrett, Chris Lemmon, Rebecca Wisocky, Scoot McNairy, Dan Butler, Garret Dillahunt, Lucy Devito si Ned Bellamy.

Netflix a dezvaluit primele imagini din filmul „Blonde” in care Ana de Armas, cunoscuta din cel mai recent film James Bond, s-a transformat in Marylin Monroe, epitoma blondei seducatoare de la Hollywood.

Pentru inceput, platforma de streaming a facut publice o serie de fotografii si un teaser al trailerului pentru „Blonde”, filmul va fi lansat pe Netflix pe 23 septembrie. Alaturi de teaserul filmului, a fost postat mesajul „Hollywood a fost visul ei, dar faima a devenit cosmarul vietii sale.” care rezuma traseul tragic al vietii lui Monroe.

Desi a fost numit o drama biografica, filmul regizat de Andrew Dominik este bazat pe romanul cu acelasi nume publicat de Joyce Carol Oates si va include si o serie de evenimente imaginate.

Pentru a reda atmosfera din epoca de Aur a Hollywood-ului si tranzitia la lumea moderna, trailerul este deopotriva in alb-negru si color si are pe fundal celebra melodie „Diamonds Are a Girl’s Best Friend” interpretata de Monroe in filmul „Domnii prefera blondele”.

Din distributia filmului mai fac parte Bobby Cannavale, Adrien Brody, Julianne Nicholson, Xavier Samuel si Evan Williams.

Descrierea oficiala a filmului publicata de Netflix arata ca „Blonde” prezinta intr-o maniera noua si indrazneata viata lui Marilyn Monroe, una dintre cele mai mari legende de la Hollywood. De la copilaria volatila a micutei Norma Jeane, la drumul spre celebritate si complicata ei viata amoroasa, filmul transforma granita dintre realitate si fictiune intr-o zona difuza si exploreaza prapastia din ce in ce mai adanca dintre persoana publica si cea privata.

Intr-un interviu acordat publicatiei Queue, Ana de Armas a declarat ca „ambitiile lui Andrew au fost foarte clare de la inceput – sa prezentam o versiune a lui Marilyn Monroe vazuta prin lentila ei. A vrut sa lumea sa simta cum era sa fii nu doar Marilyn, cat si Norma Jeane. Mi s-a parut ca este cel mai indraznet si feminist punct de vedere pe care le-am vazut asupra povestii ei.

Pentru transformarea in Monroe, Armas a petrecut aproape 3 ore in fiecare zi la machiaj si coafura. 

Armas a adaugat ca „am lucrat la acest film ore intregi, in fiecare zi pentru aproape un an. Am citit romanul lui Joyce, am studiat studiat sute de fotografii, filmari, inregistrari audio, filme, tot ce am gasit. Fiecare scena din film e inspirata de o fotografie existenta. Ne-am aplecat asupra fiecarui detaliu din fiecare fotografie si am dezbatut ce se intampla acolo. Prima intrebare era mereu: Ce simtea Norma Jean aici? Am tinut sa aratam latura umana a povestii ei. Faima a transformat-o pe Marilyn in cea mai vizibila personala din lume, dar a facut-o pe Norma in cea mai invizibila.”

Se presupune ca Armas a avut provocari foarte mari in crearea acestui rol, mai ales daca se tine cont de faptul ca in SUA, filmul este interzis celor sub 17 ani, deci va include si secvente mai putin placute din viata lui Marilyn – posibile scene de sex, consum de droguri.

Rating pe care l-a primit filmul ar fi creat tensiuni intre Dominik si Netflix dar regizorul a declarat in luna februarie pentru ScreenDaily ca „are numai recunostinta pentru Netflix” pentru ca i-a sprijit filmul chiar daca a avut ceva probleme cu continutul acestuia. 

Ulterior, Netflix a insistat sa o angajeze pe Jennifer Lame pentru a monta filmul si pentru a „atenua excesele pe care le face”. Lame e cunoscuta pentru montajele „Hereditary” si „Tenet”.

Luna trecuta, regizorul a declarat pentru Vulture ca „In film, exista cate ceva care va deranja pe fiecare om care se va uita la el.”

In varsta de 34 de ani, Ana de Armas este o actrita de nationalitate cubaneza care a inceput sa studieze actoria de la varsta de 14 ani, devenind celebra la nivel mondial dupa rolul de „Bond Girl” din „No Time To Die”, blockbusterul James Bond lansat anul trecut.

In adolescenta, Armas urmeaza cursurile de actorie la Theatre School of Havana si primeste diploma dupa patru ani. In anul 2006, tanara actrita se muta in Spania, unde primeste primul rol in filmul „Una rosa de Francia”. Dar devine mult mai cunoscuta in anul 2007 datorita rolului sau din serialul „El Internado” – „Internatul”, un rol pe care l-a jucat timp de 6 sezoane pana in anul 2010. 

In anul 2015, Armas devine cunoscuta si la Hollywood datorita filmului „Knock Knock”, urmat de „Hands of stone” si „Exposed” din anul 2015. In anul 2016, a aparut in „War Dogs” alaturi de Jonah Hill si de Miles Teller iar in 2017 in „Blade Runner 2049” in rolul lui Joi. Statutul ei in Hollywood a fost cimentat de aparitia in „Knives Out” in 2019 si „No Time To Die” din 2021, unde a jucat alaturi de Daniel Craig rolul unei femei fatale.

Pe langa aparitia in „Blonde”, anul acesta o veti mai vedea si in „Ghosted”, in regia lui Dexter Fletcher.

Citește în continuare