Skip to content

In Ibiza va puteti caza gratuit in singura camera de hotel din lume cu pereti transparenti din sticla. Fiecare camera a Hotelului The Paradiso Art este unica, fiind inspirata de stilul Art Deco.

O camera de hotel din Ibiza a captat atentia publicului din intreaga lume si a devenit virala in mediul online datorita unui oaspete care si-a impartasit experienta pe TikTok. Hotelul se numeste The Paradiso Art Hotel iar camera este unica in lume datorita faptului ca are pereti de transparenti, din sticla, dupa un design inspirat de stilul Art Deco.

Olympia Anley, o turista britanica,  este persoana care, dupa ce a vizitat Ibiza recent, a distribuit pe TikTok un videoclip in care prezinta camera de hotel. In cateva zile clipul a strans peste 12 milioane de vizualizari.

In videoclipul postat pe TikTok, Anley face un tur al camerei de hotel si mentioneaza ca oricine ”poate locui gratuit in ea, insa aceasta are peretii din sticla si se afla in lobby”, adica in centrul de primire al oaspetilor de la partertul hotelului. 

Filmuletul s-a popularizat rapid si a strans mii de comentarii de la utilizatori din toata lumea interesati de ideea unica in lume. Unii dintre ei au respins imediat ideea de a locui intr-o camera care nu ofera intimitate, pe cand altii s-au aratat mai mult decat interesati. 

The Paradiso Art Hotel face parte din lantul Concept Art Hotels si este un hotel ”social media-friendly” inspirat de stilul artistic Art Deco,  include o galerie si un studio de tatuaje iar periodic organizeaza si expozitii in lobby.

Hotelul a fost construit in 2018 si este inspirat de estetica anilor ’80 iar majoritatea camerelor au mobilier in stil Art Deco si pereti colorati. Camera cu pereti transparenti din sticla a fost instalata in acelasi an si se numeste ”The Zero Suite”, a fost gandita pentru a fi cat mai fotogenica pentru postarile de pe Instagram si TikTok.

Camera se afla in apropierea intrarii principale de la parter si este mobilata cu pat, masa, scaune, are televizor si aer conditionat si o baie dotata cu toaleta si dus. In timp ce baia este privata, restul spatiului este complet public si poate fi vazut de catre oricine intra in hotel.

”Fiecare din hotelurile noastre are un factor unic care face din ele mult mai mult decat o cladire banala cu camere. Este vorba despre a crea experiente de neuitat pe care vizitatorii si le vor aminti dupa mult timp de la plecare”, a declarat un reprezentant Concept Art Hotels pentru publicatia Newsweek.

Oricine isi poate rezerva o noapte gratuita in ”The Zero Suite”, insa camera vine cu cateva restrictii si reguli impuse de catre lantul hotelier. 

Hotelul incurajeaza interactiunea strainilor cu camera care poate fi folosita si pentru spectacole artistice, concerte sau emisiuni de radio si ofera posibilitati nelimitate pentru persoanele care isi doresc sa fie mereu in centrul atentiei.

Vizitatorii cazati in camera cu pereti de sticla vor trebui sa completeze un formular in momentul cazarii prin care isi ofera acordul pentru a fi filmati sau fotografiati in camera iar hotelul va putea folosi aceste imagini in scopuri comerciale. In acelasi timp, camera este oferita gratuit timp de o noapte si sunt permise maximum 2 persoane. 

Citește în continuare