Skip to content

In weekend are loc Summer Well, pe Domeniul Stirbey. Tot ce este nevoie sa stiti inainte de a ajunge la festival

Festivalul Summer Well are loc la doar 30 de minute distanta de Bucuresti, unde peste 30 de artisti vor urca pe 4 scene amplasate pe Domeniul Stirbey, in weekend-ul 12-14 august 2022.

A 11-a editie Summer Well aduce una dintre cele mai cunoscute trupe alternative din lume, Arctic Monkeys, in al doilea weekend din august, 12-14 august, la Domeniul Stirbey din Buftea.

Trupa Arctic Monkeys este formata din Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley si Matt Helders. Trupa a luat nastere in High Green, Sheffield in 2002 si dupa 6 albume de studio si un album live lansat in 2018 si-a consolidat pozitia ca fiind una dintre cele mai de succes trupe britanice din ultimul timp.

Cu vanzari de peste 25 de milioane de albume si avand peste 30 de milioane de fani, muzica lor a fost ascultata pe platformele de streaming de peste 9 miliarde de ori, o medie de 6.5 milioane de ascultari pe zi. Doar single-ul lor legendar ”Do I Wanna Know” a fost ascultat de 1 miliard de ori.

Pe langa line-up cu vedete internationale si locale, organizatorii au gandit si o experienta speciala pentru cei mici, vineri seara, cand in castile copiilor va fi difuzat concertul celor de la Future Islands intr-o varianta special reinterpretata pentru ei.

Vineri, 12 august 2022, vor urca pe scena Sad Night Dynamite, Lea Porcelain, Dylan Fraser, Suie Paparude Future Islands, Channel Tres, si Flight Facilities. Sambata, 13 august 2022, sunt asteptati Arctic Monkeys, Inhaler, Alice Merton, Blu DeTiger, Hayes & Y, GoldLink, Amuly si Digitalism, iar duminica, 14 august 2022, Nothing But Thieves, Jungle, Roosevelt, Self Esteem, Jadu Heart, Tkay Maidza, Killa Fonic si Bob Moses.

Intregul program al festivalului este disponibil atat pe App Store, cat si Google Play,unde  aplicatia Summer Well contine toate informatiile necesare pe parcursul festivalului: program pe zile, harta, lista food & drinks, optiuni de entertainment si chiar biletele de acces achizitionate de pe summerwell.ro.

Pentru a facilita o experienta cat mai placuta publicului larg, organizatorii au anuntat ca accesul in festival se va face din str. Oltului, in urmatoarele intervale orare: 14:00-22:00 (vineri) si 12:00-22:00 (sambata si duminica). Portile festivalului se vor inchide in fiecare seara la ora 04:00. Te asteptam cat mai devreme pentru a evita aglomeratia.

Domeniul Stirbey este o zona destul de accesibila, unde se poate ajunge prin urmatoarele modalitati: autobuz, tren, bicicleta sau masina.

Pentru autobuz, biletele se pot achizitiona direct de pe summerwell.ro si de la intrarea in autobuz, costul unei calatorii fiind de 20 lei, adica 40 lei o calatorie dus-intors. Plecarea se va realiza din Bucuresti, statia Clabucet (zona Piata Chibrit). Primul transport catre Domeniul Stirbey va pleca la orele: 13:30 (vineri) si 12:00 (sambata si duminica). Autobuzele vor circula la intervale cuprinse intre 10 si 20 de minute, asigurand un flux continuu. Ultimul autobuz pleaca la ora 05:00 din Buftea.

O alta modalitate de transport pe care o incurajam pentru a veni spre festival este trenul. Plecand din Gara de Nord, poti opta pentru un bilet pe ruta Bucuresti – Buftea. Mai departe, la gara din Buftea vei putea merge cu trotinete Splash sau poti merge 20 de minute pe jos.

Nu exista trenuri de intoarcere din Buftea catre Bucuresti dupa terminarea concertelor, iar pentru bilete si programul calatoriilor, viziteaza site-ul mersultrenurilor.infofer.ro

Organizatorii incurajeaza sportul si miscarea, iar cei care vor dori sa vina la festival pe bicicleta, va fi asigura o parcare dedicata acestora la intrarea in festival.

Pentru masinile personale, nu exista parcare dedicata pentru public si recomandarea organizatorilor este sa lasati masinile acasa pentru a evita aglomeratia, folosind si rutele alternative Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Biletele din 2020 si 2021 nu sunt valabile la intrare daca acestea nu au fost schimbate si confirmate de catre echipa Summer Well ca urmare a unei solicitari pe care ati fi facut-o anul trecut sau acum doi ani. Biletul poate fi prezentat in format electronic sau fizic.  

Pana la inceperea festivalului, orice participant isi poate ridica bratara de festival din Orange Shop Victoriei si din Baneasa Shopping City. La intrarea in festival, fiecare participant va primi un cod PIN. Cu acest cod poti realiza top-up-ul online al bratarii de festival. Inregistreaza-te pe summerwell.ro/topup si adauga suma de bani dorita pe bratara.

Banii pot fi retrasi online inapoi in contul bancar din care s-a realizat tranzactia pana la data de  20 august. Suma minima care poate fi retrasa inapoi online este de 30 lei. Sumele mai mici de acest prag pot fi ridicate doar din cadrul festivalului.

Citește în continuare