Skip to content

Vineri incepe Fall In Love la Mogosoaia. Pe scena vor urca Jessie Ware, Suede, Paolo Nutini, Subcarpati si Vama

Festivalul Fall In Love se intoarce intre 2 si 4 septembrie, pe domeniul Palatului Mogosoaia, pentru cea de-a doua editie, cu invitati care vor concerta pe trei scene. Jessie Ware, Paolo Nutini, Mura Masa, Subcarpati, Suede, Years and Years, Lemaitre, Arrested Development vor urca pe scena Love (main stage), Moonlight Breakfast, Roa, Vama, Vita de vie, Coma, Tourette Roulette, pe scena Radio Guerrilla, dedicata artistilor romani, si Praslesh, Priku, Rhadoo, Sit, Sublee, Vizan, Miss I si multi altii, pe scena them  (muzica electronica).

Concertele si activitatile alternative din cele trei zile ale Fall in Love Festival vor avea loc pe domeniul de peste 12 hectare al uneia dintre cele mai importante cladiri istorice din Romania – Palatul Mogosoaia. Situat la aproximativ 15 kilometri de Bucuresti, intr-un parc secular aflat pe malul stang al raului Colentina, domeniul a ramas martor la povestile scrise de-a lungul a trei sute de ani de istorie.

Headliner-ul acestei editii este Jessie Ware (UK), una dintre cele mai iubite artiste din Marea Britanie; albumul ei de debut, Devotion (2012) s-a clasat pe locul 5 in topul UK Albums, urmat de Tough Love (2014), aflat pe locul 9.

Trei ani mai tarziu, artista a revenit cu un al treilea album, Glasshouse (2017). Cel mai mare succes l-a inregistrat cu albumul de studio What’s Your Pleasure (2020), care a ajuns pe locul 3 in topul celor mai bune albume din UK. Pentru festivalul Fall in Love, Jessie Ware are un mesaj: https://fb.watch/eXctZ7IHGb/

Paolo Nutini (UK) lanseaza zilele acestea cel de-al patrulea material de studio, intitulat Last Night in the Bittersweet, pe care il va prezenta si la Mogosoaia.

Piesele sale in ritmuri de funk, reggae si soul vor putea fi ascultate live pentru prima oara in Romania, pe scena festivalului Fall in Love, iar ascultatorii se vor bucura de hiturile These Streets sau Jenny Don’t Be Hasty.

Suede (UK) sunt pionieri ai curentului muzical britpop, alaturi de Pulp si Blur, si una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din Marea Britanie.

Castigatori a numeroase premii, de la Mercury Music Prize la Godlike Genius Award (NME), Suede lanseaza in septembrie si mult-asteptatul album Autofiction, iar cel mai probabil, o parte dintre piese vor fi live pe scena Fall in Love.

Accesul in festival se va face din str. Valea Parcului Nr. 40, incepand cu ora: 14:00, iar portile festivalului se vor inchide in fiecare dimineata la ora 08:00. Accesul se face cu shuttle bus, transport dedicat tur-retur, de la statiile de metrou Intermodal Straulesti  – Mogosoaia sau autobuzul 436 din statia Intermodal Straulesti pana la Parcul Mogosoaia.

Abonamentele pot fi achizitionate la pretul de 315 lei + taxe, de pe www.bilete.ro si din reteaua nationala Bilete.ro. Biletele pe zile sunt acum disponibile in reteaua bilete.ro, la urmatoarele preturi: Vineri – 120 lei, sambata – 150 lei, duminica – 200 lei, iar copiii sub varsta de 12 ani au intrare gratuita.

Citește în continuare