Skip to content

Avril Lavigne a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame. Imagini de la ceremonie

Avril Lavigne, una dintre cele mai cunoscute si apreciate voci din pop-punk, a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, la 20 de ani de la albumul ei de debut „Let Go”. Evenimentul are o insemnatate mare pentru artista, fiindca aceasta a vizitat faimosul bulevard in prima ei calatorie in Los Angeles, la 16 ani.

„Imi amintesc ca am vazut aceste nume legendare si nu mi-as fi putut imagina niciodata ca al meu va fi aici”, a spus Lavigne, la momentul dezvelirii stelei.

Dupa ce a multumit unor persoane VIP din public, inclusiv logodnicului ei, Mod Sun, producatorului si solistului Goldfinger, John Feldmann, co-scenaristului Lauren Christy si colaboratorului Machine Gun Kelly, Lavigne si-a incheiat discursul intr-o nota incurajatoare. „Astazi, imi place sa fac muzica mai mult ca niciodata. Ma simt atat de inspirata. Si sper ca urmatorul tanar de 16 ani aflat acum intr-un orasel, va veni intr-o zi la Hollywood, plin de sperante si vise, va vedea aceasta stea si se va gandi in sinea sa, Doamne, di numele meu ar putea fi acolo intr-o zi, pentru cs se poate”, a spus ea.

Intregul moment se poate urmari aici:

Avril Lavigne a aparut pe scena muzicala in vara lui 2002, la varsta de 17 ani, odata cu piesa Complicated, abordand muzica pop dintr-o perspectiva noua.

Avril canta de la doi ani, iar in primii anii de scoala s-a apucat sa compuna si sa cante la chitara. Corul bisericii, festivalurile locale si targurile i-au oferit de asemenea sansa tinerei de a se face auzita, vocea ei ajungand pana la producatorii din Los Angeles.

Albumul „Let Go” a aparut pe piata din America pe data de 4 iunie a anului 2002, cu 13 melodii,  puternic influentate de stilurile pop si punk. Albumul a avut un succes neprevazut, reusind sa o transforme pe Avril Lavigne intr-una dintre cele mai comercializate artiste de origine canadiana. Albumul s-a vandut in paisprezece milioane de exemplare, devenind cel mai bun album al unei artiste debutante din acel an.

Single-uri precum „Complicated” sau „Sk8er Boi`” au intrat in Top Ten, iar Butch Walker (Marvelous 3), frontman-ul de la Our Lady Peace – Raine Maida si Don Gilmore (Linkin Park, Good Charlotte) au semnat pentru a produce cel de al doilea album Avril Lavigne – „Under My Skin”, care a aparut in mai 2004. Spre deosebire de albumul precedent, acesta este mult mai complex din punct de muzical, Lavigne abordand pe el mai multe stiluri de rock si punk, iar textele melodiilor au capatat o latura mai romantica, conform recenziilor facute de catre critici.

Desi cariera muzicala era in plin avand, Avril a avut si perioade cand s-a retras, din cauza unui diagnostic care i-a confirmat boala Lyme.

Ulterior acestei perioade, ultimul album lansat de vedeta este „Head Above Water”, care a fost lansat pe 15 februarie 2019 de catre casa de discuri BMG, fiind cel de-al saselea album de studio al lui Avril Lavigne.

Citește în continuare