Skip to content

(Video)Charlize Theron, Sophia Anne Caruso si Sofia Wylie in „Scoala de bine si rau”, noua productie Netflix. Filmul va fi disponibil din 22 octombrie, dar primele imagini sunt publice

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „The School for Good and Evil”, filmul bazat pe cea mai bine vanduta serie de carti de Soman Chainani, care urmareste doua fete in calatoria lor la scoala in care se nasc originile fiecarui basm.

Filmul este in regia lui Paul Feig („O simpla favoare”, „Vanatorii de fantome”, „Spioana”, iar scenariul este semnat de David Magee („Viata lui Pi”, „Mary Poppins revine”, „In cautarea Taramului de Nicaieri”) si Laura Solon („Super party la birou”, „Fulgi de iubire”).

Noua productie Netflix ii are in distributie pe Charlize Theron, Kerry Washington, Michelle Yeoh si Laurence Fishburne in rolurile celor mai buni si mai rai decani, profesori si directori ai scolii.

Pentru rolul lui Lady Lesso, Charlize Theron a adoptat un look punk, fiind roscata cu parul cret. Yeoh si Washington ii interpreteaza pe profesorii Anemone si, respectiv, Dovey de la Scoala pentru Bine. Kit Young, Rachel Bloom, Peter Serafinowicz, Mark Heap si Patti LuPone vor juca, de asemenea, in rolurile principale.

Teaserul filmului prezinta primele momente emotionante in care Sophie si Agatha sunt transportate la scoala, cu vocea fermecatoare a lui Charlize Theron, care o interpreteaza pe Lady Lesso, profesoara Scolii Raului.

Povestea le urmareste pe Sophie si Agatha, prietena ei cea mai buna, care sunt pe cale sa descopere locul in care basmele pot deveni realitate, adica Scoala pentru Bine si Rau (School for Good and Evil), unde copiii obisnuiti sunt pregatiti pentru a deveni eroi din basme sau personaje negative.

Cu ambitiile ei de printesa, Sophie stie ca va fi selectata de Scoala pentru Bine si ca va face parte din randurile unor fosti elevi precum Cenusareasa si Alba ca Zapada. Pe de alta parte, Agatha, cu infatisarea ei macabra si cu pisicuta ei rautacioasa, pare candidata perfecta pentru Scoala pentru Rau. Insa soarta celor doua fete se schimba: Sophie ajunge la Scoala pentru Rau, iar Agatha la Scoala pentru Bine. Prietenia lor va fi pusa la incercare in aceasta poveste captivanta si amuzanta, in care singura cale de a iesi dintr-un basm este sa-l traiesti.

Despre film, regizorul Paul Feig a declarat: „Sunt incantat sa dau viata acestui univers uluitor, emotionant, amuzant si incurajator pe care l-a creat Soman in minunatele lui romane.  Ma simt ca un broscoi care tocmai s-a transformat in print.”

Scoala pentru Bine si Rau a fost primul roman al lui Soman Chainani si a ajuns imediat pe lista de bestselleruri a publicatiei New York Times. Este prima carte din seria Scoala pentru Bine si Rau si a fost vanduta in peste 2,5 milioane de exemplare, tradusa in 30 de limbi de pe sase continente, bucurandu-se de o multime de fani din intreaga lume.  Ultima carte din aceasta serie, „The School of Good and Evil: One True King” a fost lansata de editura HarperCollins pe 2 iunie 2020.

Filmul va fi disponibil pe Netflix din 19 octombrie 2022.

Citește în continuare