Skip to content

Ozzy Osbourne a anuntat ca va continua turneul, in ciudat problemelor de sanatate pe care le are. Sotii Osbourne se intorc intr-un reality show pe BBC 

Intr-un interviu acordat publicatiei People, Ozzy Osbourne a anuntat ca continua turneul care a tot fost amanat din 2020, pentru ca scena „este locul unde apartin”, continuand cu „relatia pe care o am cu publicul meu este cea mai mare poveste de dragoste din viata mea.” Din pacate, la ultimele aparitii publice unde a urcat pe scena, Commonwealth Games, artistul a avut nevoie de un corset medical special pentru a putea sta pe scena si canta.  

Superstarul a suferit in ultima perioada o interventie chirurgicala din cauza unei infectii cu stafilococ in 2018, a fost diagnosticat de boala Parkinson in 2019, a avut pneumonie, ulterior o alta interventie chirurgicala la gat, si COVID.

Ozzy a facut public cel de-al 13-lea album solo, Patient Number 9,  pe 9 septembrie 2022, care include o lista de invitati ca Iommi, Zakk Wylde, Chad Smith (bateristul Red Hot Chili Peppers), Mike McCready (chitaristul Pearl Jam), Duff McKagan (Guns N’ Roses) si regretatul baterist al Foo Fighters, Taylor Hawkins, printre altii.

Ozzy si familia sa au fost cei care au dat si startul reality show-urilor de pe televiziunea muzicala, The Osbournes fiind unul dintre cele mai urmarite seriale de acest gen lansate de MTV si care l-a adus pe Ozzy mai aproape de fanii sai, care au putut sa vada cum isi traieste viata unul dintre legendele rockului mondial.

Dupa mutarea lor in SUA, Ozzy și Sharon si-au deschis casa si au lansat emisiunea „The Osbournes”, show-ul care a fost difuzat in perioada 2002 – 2005.

Acum, sotii Osbourne isi propun sa revina la acest format, mai ales ca cei doi s-au intors in Marea Britanie. Noul proiect, „Home to Roost” va fi difuzat in 2023 pe BBC One si serviciul sau de streaming VOD iPlayer, ca o serie de 10 episoade de 30 de minute.

„Home to Roost” documenteaza calatoria inapoi in Marea Britanie si incercarile lor de a-si construi o viata la tara in Buckinghamshire. Din productie vor face parte o serie de evenimente foarte importante ale familiei: aniversarea a 70 de ani a lui Sharon, viitorul copil al lui Kelly, turneul lui Ozzy si, desigur, revenirea in U.K. 

Ozzy a devenit cunoscut datorita formatiei Black Sabbath pe care a infiintat-o alaturi de Tony Iommy, Geezer Butler si Bill Ward la finalul anilor 60. Trupa a starnit unele dintre cele mai mari controverse din lumea muzicala datorita numelui si pieselor lansate, dar, cel mai important, sunt precursorii muzicii heavy metal.

Ozzy s-a lansat si pe cont propriu si a lansat 13 albume solo si ramane una dintre prezentele emblematice ale muzicii rock si nu numai. Ozzy Osborne a concertat in Romania in 2010.

Citește în continuare