Skip to content

Filmul week endului de la Orange TV Go: Lightyear, povestea lui Buzz de dinainte de Toy Story

Filmul pe care vi-l recomandam in aceasta saptamana de vazut acasa alaturi cu intreaga familie, „Lightyear”, este o animatie Pixar despre originea personajului care a inspirat figurina Buzz Lightyear din Toy Story.

In noul film, ofiterul spatial Buzz (dublat de Chris Evans) este responsabil de un accident care ii lasa pe colegii sai de echipaj blocati pe o planeta extraterestra ostila. El isi face o misiune personala din a repara greseala, in timp ce colegii sai sunt ocupati sa se distreze. Incercarile lui Buzz de a-i aduce pe toti acasa sfarsesc prin a-l transporta departe in viitor, unde robotii malefici controlati de imparatul Zurg (cu vocea lui James Brolin) au pus stapanire pe planeta.

E o poveste despre munca in echipa, perseverenta, empatie si curaj, despre a-ti respecta promisiunile si a-ti sprijini prietenii la nevoie. Filmul incurajeaza oamenii sa ceara ajutor si sa pretuiasca talentele pe care le aduc ceilalti.

Primul film din seria Toy Story a fost lansat in 1995 si a fost prima productie cinematografica, animata, care avea la baza conceptul de antropomorfism, ideea ca exista o viata secreta a jucariilor pe care oamenii nu o cunosc.

Personajele principale erau Seriful Woody cu vocea lui Tom Hanks si cosmonautul Buzz Lightyear – care a avut initial vocea lui Tim Allen si apoi pe cea a lui Chris Evans. Animatia a ajuns pana la seria nr 4, lansata in 2019. Filmul pe care vi-l recomandam astazi si pe care-l gasiti pe Orange TV Go a fost lansat la inceputul acestui an si preia viata lui Buzz, de dinainte de Toy Story.

Franciza Toy Story are incasari de peste 3 miliarde de dolari si are extension de brand nu doar in papusi, ci si in jocuri si segmente speciale in Parcurile Disney din toata lumea.

„Lightyear” poate fi vazut la orice ora va doriti sa creati o atmosfera speciala in familia dvs, daca sunteti abonat Orange sau utilizator prepay Orange; poate fi inchiriat din sectiunea Movie Go din Orange TV Go pana pe 27 februarie 2023. Il gasiti aici .

Mai multe detalii despre serviciu puteti gasi aici.

Cu Orange TV Go vedeti tot ce va intereseaza, oriunde ati fi, va bucurati de filmele si emisiunile preferate chiar si când sunteti in miscare, in plus, puteti câstiga super premii la concursurile din aplicatie.

Puteti descarca aplicatia din Google PlayApp Store sau AppGallery  

Citește în continuare