Skip to content

Rapperul Drake a depasit 50 de miliarde de ascultari pe Spotify. Pentru celebrare, FC Barcelona a avut tricouri personalizate cu logoul cantaretului la meciul din weekend cu Real Madrid

Rapperul Drake a devenit recent prima persoana care a depasit un total de 50 de miliarde de ascultari pe Spotify, iar momentul a fost marcat de FC Barcelona – echipa care este sponsorizata de gigantul de streaming – printr-un tricou cu logoul vedetei, pe care jucatorii l-au purtat la meciul din weekend impotriva celor de la Real Madrid.

La inceputul acestui an, FC Barcelona a incheiat un acord de sponsorizare cu platforma de streaming Spotify, iar aceasta initiativa face parte din obiectivul strategic al Barcelonei si Spotify de a „aduce fotbalul si muzica impreuna”.

„Pentru prima data in istoria noastra, inlocuim numele sponsorului nostru principal pe partea din fata a tricoului cu un artist apreciat international, Drake”, a declarat Juli Guiu, vicepresedinte de marketing al FC Barcelona, intr-un comunicat de presa. „Aceasta initiativa arata potentialul nostru de a deveni o platforma unica, care ofera experiente ce ne ajuta sa ne apropiem de fanii nostri, in timp ce ajungem la noi audiente din intreaga lume.”

Superstarul a si pariat la meciul care a avut loc, pierzand aproximativ jumatate de milion de euro, pentru ca FC Barcelona a pierdut meciul contra celor de la Real Madrid.

De-a lungul carierei, Drake a primit 29 de trofee Billboard Music Awards, fiind cel mai premiat artist din istoria evenimentului.

In anul 2009, Drake a intrat in clasamentul muzical Billboard Hot 100 pentru prima data iar in cei 12 ani care au urmat a avut 232 de melodii difuzate constant la radio. Dintre acestea, 45 au ajuns in top 10 in Hott 100 si 22 de melodii au fost pe primul loc in topurile R&B si hip-hop.

„Scorpion” din 2018 a fost ultimul album de studio al lui Drake si primul care a depasit 1 miliard de streamuri, devenind cel de-al optulea album consecutiv pe prima pozitie in topurile muzicale, si i-a adus artistului un nou premiu Grammy pentru single-ul „God’s Plan”.

Rapperul canadian a doborat recordul celebrei trupe The Beatles, cu cele mai multe melodii care au intrat simultan pe primele 10 pozitii din Billboard Hot 100, respectiv sapte piese fata de cele cinci ale formatiei The Beatles.

Citește în continuare

(galerie foto) 50 de aparitii spectaculoase pe covorul rosu la Gala Muzeului Academiei Americane de Film. George Clooney, Julia Roberts, Glenn Close, Eddie Redmayne, Spike Lee, Jessica Chastain, Emma Stone, Kerry Washington, Tilda Swinton si Adrien Brody printre starurile invitate.

Sambata seara, cele mai mari vedete de la Hollywood s-au adunat pentru a doua gala anuala a Muzeului Academiei Americane de Film, entitatea care decerneaza prestigioasele trofee Oscar. Proiectul aflat…

Citeste mai mult