Skip to content

adidas a lansat o pereche de incaltaminte inspirata de cel mai nesuferit personaj al Craciunului. adidas Originals x Dr. Seuss Grinch se gaseste pe site-ul companiei

Dupa ce anul trecut a lansat o colectie in colaborare cu producatorii filmului Home Alone, adidas lanseaza pentru aceste sarbatori o pereche de incaltaminte sport inspirata de Grinch, personajul iconic al Craciunului.

O colaborare simpatica pentru bucuria copiilor, adidas Originals x Dr. Seuss Grinch vine intr-o nuanta generala de semnatura, verde peste un strat de lime, cu ochii iconici ai personajului ilustrati pe limba si bijuterii pe sireturi. Bineinteles, emblematicele trei dungi apar pe fiecare parte, iar sireturile sunt in culorile verde Grinch si rosu.

Etichetele de pe talpi sunt personalizate, iar pantofii vin intr-o cutie exclusiva cu tema Grinch. Dand startul festivitatilor din acest sezon, incaltamintea este disponibila acum in marimi pentru adulti si juniori pe adidas.com.

Grinch este un personaj fictiv creat de Dr. Seuss. El este cunoscut mai ales ca personaj principal al cartii pentru copii din 1957 Cum a furat Grinch Craciunul. In film el a fost interpretat si dublat de multi actori, printre care Jim Carrey, Benedict Cumberbatch, Matthew Morrison si David Howard Thornton.

Grinch a devenit un simbol al celor care nu se bucura de Craciun si sarbatorile de iarna, mesagerul celor care dispretuiesc sarbatoarea, in acelasi fel ca personajul Ebenezer Scrooge. De-a lungul anilor, Grinch a aparut pe diverse forme de suveniruri, cum ar fi ornamente de Craciun, papusi de plus si diverse articole vestimentare. Spiritul morocanos si anti-sarbatori al personajului a dus la aparitia termenului de zi cu zi „Grinch” care astazi se refera la la o persoana care se opune sarbatorilor de orice fel in orice moment al anului sau  sau la cineva cu o atitudine grosolana si lacoma.

Cel care este cunoscut drept Dr Seuss se numea de fapt Theodor Seuss Geisel si a trait intre 2 martie 1904 – 24 septembrie 1991, a fost un autor american de carti pentru copii si un foarte bun caricaturist. A scris peste 60 de carti sub pseudonimul Dr. Seuss care s-au vandut in peste peste 600 de milioane de exemplare si au fost traduse in peste 20 de limbi. Cartile de povesti pentru copii ale lui Dr Seuss sunt traduse si in limba romana.

Citește în continuare