Skip to content

Robbie Williams va canta la Bucuresti in vara viitoare la Summer in the City Festival 2023. Astazi la 14:00 se pun in vanzare abonamentele early bird. Pe scena vor mai urca Sam Smith, Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts.

La opt ani dupa primul concert sustinut in Romania, Robbie Williams revine la Bucuresti. Este cap de afis al festivalului „Summer in the City” care va avea loc 3 si 4 iunie 2023 in Piata Constitutiei.

Robbie Williams si Sam Smith sunt headlinerii celor doua seri ale festivalului. Alaturi de ei vor mai canta la Bucuresti artisti precum Editors, LP, Calum Scott si Amy Roberts.

Acestea sunt primele nume anuntate pentru  Festivalul Summer in the City 2023, prima editia a evenimentului organizat de Marcel Avram in colaborare cu D&D, East European Production si Concerts East.

Abonamentele se pun in vanzare astazi, 16 decembrie incepand cu orele 14:00 pe summercity.ro si iabilet.ro cu preturi early bird pentru o perioada limitata. Nu vor exista bilete pentru o zi.

Biletele de doua zile se gasesc pe summercity.ro si iabilet.ro la urmatoarele preturi:

Acces general (in picioare) Early Bird: 449 lei, numar limitat de bilete. Ulterior preturile vor creste de la 499 pana la 669 lei in ziua spectacolului.

Golden Circle  (in picioare): 839 lei, numar limitat de bilete.Ulterior preturile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei pana in ziua spectacolului. 

VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei – in Tribune – Doar 2.000 de locuri disponibile 

Cel mai mare entertainer al erei sale, Robbie Williams revine la Bucuresti dupa concertul sold out desfasurat in acelasi loc – Piata Constitutiei – din 2015. Ulterior artistul a mai cantat la Festivalul Untold in 2019.

Hituri precum „Let Me Entertain You”, „Angels”, „Millenium”, „She’s the One”, „I’ve Been Expecting You” precum si multe altele vor fi cantate din nou in Piata Constitutiei. Organizatorii au specificat ca nu va fi un recital de durata limitata – asa cum se intampla de obicei in festivalurile muzicale in care sunt invitati mai multi artisti -, Robbie va sustine un concert intreg precum toate showurile care fac parte din turneul mondial „XXV” pe care artistul il demareaza luna viitoare in Italia.

Robbie detine si Guiness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vandute intr-o singura zi, pe langa faptul ca sase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vandute in Marea Britanie. Cu 7 single-uri numarul 1 in Marea Britanie si 14 albume de studio numarul 1, 18 Brit Awards si trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari artisti ai momentului dar si din istorie.

Mai multe despre noul lui album puteti descoperi mai jos.

Sam Smith este unul dintre cei mai bine vanduti artisti britanici din ultimul deceniu si unul dintre cei mai difuzati solisti ai momentului. Hitul „Unholy” se afla pe primele locuri in clasamentele din intreaga lume.

Smith este laureat al unui Oscar si patru premii Grammy, un American Music Award si un Glob de Aur. Este un artist complex ale carui melodii au adunat miliarde de vizualizari pe platformele de streaming, vine pentru prima data la Bucuresti!

Pe scena din Piata Constitutiei la Festivalul Summer in the City vor rasuna „ I’m not the only one”, „Too Good at Goodbyes” sau „Dancing with a Stranger.”

Cea mai recenta colaborare a sa cu Kim Petras pe piesa „Unholy”, i-a adus deja primul loc in topurile din Statele Unite, piesa urmand sa fie prezenta pe urmatorul sau album, „Gloria”, album care va fi lansat in 2023 si de pe care vom auzi cateva piese la Bucuresti. Sam Smith va oferi fanilor un concert complet „full length” la festivalul Summer in the City.

Citește în continuare

Incepand de ieri, la Paris puteti vizita Piata George Enescu, dedicata compozitorului-geniu nascut langa Botosani. La Paris, Enescu a creat cele mai cunoscute opere ale sale - cele doua "Rapsodii Romane" - si a trait in ultimii ani ai vietii, fiind inmormantat in cimitirul Père Lachaise.

Incepand de ieri, puteti vizita Piata George Enescu din Paris. Se afla intr-un scuar la intersectia strazilor Turgot, Condorcet si Marguerite de Rochecouart, in arondismentul al 9-lea, o zona pe…

Citeste mai mult