Skip to content

Urarea de sarbatori din partea lui Tom Cruise. Actorul sare dintr-un avion pe platoul filmului „Mission: Impossible”

Asteptata serie Mission Impossible pe care publicul o va vedea in cinematografe incepand cu 14 iulie 2023 a reaparut in atentia tuturor, de aceasta data cu o urare de sarbatori facuta de actorul Tom Cruise.

Acesta a sarit dintr-un avion care face parte din recuzita „Mission: Impossible — Dead Reckoning Part One”, nu inainte de a multumi publicului pentru vizionarile si incasarile spectaculoase de la „Top Gun: Maverick”, considerat cel mai mare film al anului.

„Top Gun: Maverick” este continuarea clasicului din 1984, care a fost un succes in randul publicului si al criticilor deopotriva, incasand aproape 1,5 miliarde de dolari la nivel mondial, doar al doilea film care a depasit 1 miliard de dolari de la inceputul pandemiei de COVID-19, dupa „Spider-Man: No Way Home”.

Pregatita pentru lansarea in 2023, cea de-a saptea parte a seriei „Mission: Impossible, Dead Reckoning: Part One”, a fost scrisa si este regizata de Christopher McQuarrie, care apare si el in filmarea de pe conturile de social media ale actorului.

„Dead Reckoning” este scris si regizat de Christopher McQuarrie, care a mai regizat „Rogue Nation” in 2015 si „Fallout” in 2018. „Part One” va fi urmat de „Dead Reckoning: Partea a doua”, in 2024, care se asteapta sa fie ultima aparitie a lui Cruise in rolul lui Ethan Hunt. „Part One” este produs de Cruise, McQuarrie, J.J. Abrams, David Ellison si Jake Meyers si distribuit de Paramount Pictures.

Seria „Misson Impossible” este sub controlul absolut al lui Tom Cruise inca la adaptarea pentru marele ecran dupa un film de televiziune de succes. Filmul pentru cinema a fost creat la cererea lui Cruise, care e si producatorul general si actorul din rol principal, pentru a avea in portofoliu un erou de actiune pe care sa-l poata controla in orice licenta doreste.

Primul film a aparut in 1996 cand Cruise era suparat ca nu e luat deloc in calcul de marile studiouri pentru rolurile de super erou; l-a angajat pe Brian dePalma ca regizor pentru primul film si a facut filmul alaturi de Paula Wagner ca producator, Paula fiind agentul lui inca de la primii pasi in cariera.

In toti acesti ani seria a intrat in top 20 al celor mai bine vandute serii de actiune din lume si a facut incasari de peste 3,5 miliarde de dolari.

Citește în continuare