Skip to content

Va fi un sezon 2 al serialului Wednesday. Anuntul a fost facut in urma cu cateva minute

Netflixa anuntat in urma cu cateva minute ca va fi un sezon 2 al serialului Wednesday.

Deocamdata nu se stie cand va fi premiera noului sezon, cel mai probabil anul viitor pentru ca nu au inceput inca filmarile pentru acest nou sezon.

Popularul serial Netflix Wednesday a inregistrat, in perioada 28 noiembrie – 4 decembrie, 5,3 miliarde de minute vizionate, aceasta fiind prima saptamana completa de disponibilitate, doborand un alt record de streaming Nielsen, a anuntat Variety.

Primul sezon Wednesday s-a filmat in Romania, iar urban.ro a realizat interviuri cu oamenii cheie ai productiei: regizorul Tim Burton, creatoarea costumelor Colleen Atwood si interpretul personajului Thing, magicianul Victor Dorobantu. Zilele viitoare vom publica alte interviuri ale celor care au participat la acest serial.

“Mi-a placut foarte mult ca s-a filmat in Romania, a fost ca o noua experienta in care eram si eu pus, nu doar in partea de productie si regie film. Am crescut uitandu-ma la filme cu monstri, cu vibe-ul creat de ceea ce insemna Transilvania, Muntii Carpati si povestile cu Dracula si, sa vin sa experimentez totul direct, e ceva memorabil. Pentru ca, de fapt, ce am descoperit la fata locului a fost ca oamenii sunt extraordinari, pe bune. Foarte muncitori, foarte atenti la detaliile mestesugului lor si asta a fost foarte inspirational pentru mine. E foarte placut cand faci ce-ti place cu oameni care-ti plac. Un loc nou aduce si o energie noua, care inseamna un imbold creativ pentru mine si m-a ajutat mult intregul context de acolo pe durata filmarilor”, ne-a spus via telefon Tim Burton in timp ce se afla la Londra ca sa monteze episoadele pe care le regizase din „Wednesday”.

Puteti citi mai jos intregul interviu.

„Inainte sa incepem filmarile propriu zis, cu o luna sau aproape doua luni inainte sa vina toti actorii importanti in Romania, in timp ce decorul era in plina constructive, in Buftea era o hala imensa de nu-i vedeai capatul, care ii era dedicata lui Thing. O hala plina cu mobilier care ar fi putut aparea in film in secventele cu Thing, cu statuete cu maini in toate formele, iar toti peretii erau plini de hartii, cu informatii despre maini.

 De la ce substante sunt ok sa folosesti pe unghii, cate oase gasesti intr-o mana, care sunt tendoanele de la mana, ce riscuri sunt sa faci sindrom de tunel carpian (cum fac oamenii care muncesc foarte mult cu mouse-ul si le amorteste tendonul carpian), care este codul Morse, ce gesturi se folosesc in trupele comando pentru a arata informatii doar din degete catre echipa ta, care e limbajul semnelor. Desi nu am putut sa folosim prea mult limbajul semnelor, pentru ca trebuie sa ai si alta mana si un corp ca parte din constructia semnelor.

Am invatat alfabetul in limbajul semnelor, am vazut dispozitivele cu care isi antreneaza articulatiile mainii angajatii NASA, am vazut produse de antrenament pentru mana pe care le folosesc si jucatorii de tenis. Am avut foarte multe produse de fitness pentru antrenarea mainii.

Luna aceea, efectiv, cu scenariu in fata, cu multe scene si multe informatii, am incercat sa-i dam de cap lui Thing, pentru ca o spun si eu si a spus-o si Tim Burton, acest Thing este conceput de la zero sau minus zero. Nu am copiat nimic de la nimeni, efectiv este conceput de la zero.

Am stat impreuna si am conceput personalitatea lui Thing, cum se catara pe obiecte, cum putem sa il editam, cum sa folosim corpul lui Victor cat mai eficient ca sa-l ascundem, pentru ca Victor era cam grasut cand s-a dus la filmari prima data si a trebuit sa stea la dieta, Ce fel de costum sa poarte Victor? Albastru sau verde gri in surplusuri? Cum sa facem tracking marker pe mana ca sa puteam sa o stergem mai usor in caz ca putem sa economisim bani ascunzandu-i corpul lui Victor dupa un obiect, ca sa nu il mai stergem? Unde putem sa ascundem corpul lui Victor in timpul filmarilor? De exemplu, am avut o scena in care eu am fost cu ideea de a taia o saltea de pat, de a ma baga in ea si a o coase la loc, ca sa nu ma vada nimeni. Am avut scene in care a trebuit sa demolam pereti si sa fie ziditi la loc, cat sa am doar o gura de aer sau am fost atarnat cu capul in jos.

De exemplu, in scena de pe YouTube in care Wednesday si Thing se intalnesc in dormitorul ei cand el se ascunde sub patura si este o intreaga lupta, ea il tortureaza, il baga in sertar, il zgaltaie putin.

Toata scena a fost trasa, din cate imi amintesc, din doua cadre, doua unghiuri.”, ne-a povestit Victor Dorobantu

“Il cunosc pe Tim de mult timp și ma simt foarte apropiata de el din punct de vedere artistic, intr-un fel in care ne conecteaza atunci cand lucram impreuna. Suntem prieteni, dar nu ieșim impreuna tot timpul sau ceva de genul asta. Avem o prietenie buna”, ne-a spus doamna Coleen Atwood prin telefon intr-o miercuri (wednesday, ca in filmul despre care urma sa vorbim). Era 7 dimineata la Los Angeles, tocmai isi reumpluse cana de cafea si acorda interviuri desi nu-i place prea mult sa fie in centrul atentiei.

Citește în continuare