Skip to content

(video) Primul trailer al filmului de aventura „Vacanta criminala 2” cu Jennifer Aniston si Adam Sandler in rolurile unui cuplu de detectivi particulari. Aniston va incepe in curand filmarile la o comedie alaturi de Julia Roberts.

Netflix a dezvaluit primul trailer pentru „Vacanta criminala 2” (Murder Mystery 2), care ii plaseaza pe Adam Sandler si Jennifer Aniston intr-o noua aventura palpitanta.

Filmul va fi lansat pe 31 martie pe Netflix, a fost scris de James Vanderbilt si regizat de Jeremy Garelick si va fi o continuare a lungmetrajului „Vacanta criminala” aparut in 2019.

Partea a doua are loc la patru ani dupa ce Nick si Audrey Spitz (Adam Sandler, Jennifer Aniston) au rezolvat primul lor caz de crima. Acum sunt detectivi cu norma intreaga si incearca sa-si consacre agentia de detectivi particulari. 

Cuplul este invitat la nunta unui maharajah (Adeel Akhtar) care le este prieten, pe insula acestuia. Dar problemele se tin scai de familia Spitz cand mirele este rapit imediat dupa inceperea festivitatilor, transformandu-i in suspecti pe toti cei invitati, membrii familiei si chiar pe mireasa. 

Nick si Audrey se trezesc implicati intr-un caz cu miza mare, care le ofera in sfarsit tot ce au visat: atat o sansa ca agentia lor de detectivi sa devina cunoscuta dar si o vacanta mult-asteptata la Paris.  Mai multe indicii despre directia in care se indreapta povestea veti gasi in trailerul de mai jos.

Din distributie mai fac parte Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, John Kani si Dany Boon.

Filmul „Vacanta criminala” (Murder Mystery) din 2019 ii urmareste pe sotii Spitz pornind intr-o vacanta europeana pentru a-si improspata casnicia. Planurile lor sunt date peste cap cand li se insceneaza uciderea unui miliardar, povestea fiind parca inspirata din Agatha Christie. La lansare, productia a avut un succes urias, fiind vizionata de peste 30 de milioane de conturi in primele trei zile. A incheiat anul 2019 drept cea mai populara serie Netflix, fiind urmata de „Stranger Things 3” pe locul al doilea.

 Regizorul Jeremy Garelick este cunoscut pentru „The Wedding Ringer” (2015), „The Binge” (2020) si „Best Worst Weekend Ever” (2018) in timp ce scenaristul James Vanderbilt a mai lucrat la „Truth” (2015), „White House Down” (2013), „Scream V” (2022) si viitorul „Scream VI” (2023).

Filmul este produs de Sandler, Aniston dar si de Charlize Theron.

Adam Sandler va reveni pe ecran pentru o noua colaborare cu fratii regizori Safdie, cei care au creat si productia Netflix „Uncut Gems”.

Dupa ce Sandler a fost ales pentru emisiunea Saturday Night Live (a fost prezent in emisiune intre 1991-1995) a devenit unul dintre cei mai populari actori de comedie din America.

Sandler a intrat in film cu roluri mici in comedii precum „Shakes the Clown” (1991); „Coneheads” (1993), si „Mixed Nuts”(1994). Primul lor important a fost in „Billy Madison” (1995). Umorul lui Sandler, desi criticat ca fiind pueril, s-a dovedit popular printre cinefili. O succesiune de filme in care a jucat personaje prostute i-au consolidat reputatia de comediant.

Cu actrita Drew Barrymore, actorul a adus in atentia publicului o serie de comedii romantice, ca „The Wedding Singer” (1998), „50 First Dates” (2004) sau „Blended” (2014).

Din 2015, Adam Sandler si compania sa de productie Happy Maddison Productions produce filme pentru Netflix. Pana acum, actorul a lansat pentru compania globala de streaming „Hustle” (lansat pe 8 iunie 2022) „Home Team” (lansat pe 28 ianuarie 2022), „Hubie Halloween” (lansat pe 7 octombrie 2020), „The Wrong Missy” (lansat pe 13 mai 2020), „Murder Mystery” (lansat pe 14 iunie 2019), „ADAM SANDLER 100% PROASPESO” (lansat pe 23 octombrie 2018), „Father of the Year” (lansat pe 20 iulie 2018), „The Week Of” (lansat pe 27 aprilie 2018), „Sandy Wexler” (lansat pe 14 aprilie 2017), „The Do-Over” (lansat pe 27 mai 2016) si „The Ridiculous 6” (lansat pe 11 decembrie 2015).

Dupa „Vacanta criminala 2”, Jennifer Aniston va juca intr-o comedie alaturi de Julia Roberts.

Publicatia Deadline a anuntat in urma cu cateva ore demararea productiei in care Julia Roberts si Jennifer Aniston vor juca roluri a doua femei care fac schimb de corpuri. 

Max Barbakow, cunoscut pentru „Palm Springs” va scrie si va regiza filmul, care este sustinut de compania de productie LuckyChap Entertainment a lui Margot Robbie. Va fi distribuit de Amazon.

Momentan nu se cunosc mai multe detalii legate de povestea filmului insa se stie ca Amazon a dat unda verde dupa succesele recente ale filmelor „Ticket to Paradise”, cu Roberts si George Clooney, precum si „The Lost City”, cu Sandra Bullock si Channing Tatum, care au reamintit ca exista in continuare cerere pentru comedii cu actori-vedete. Fiecare dintre cele doua filme mentionate a avut incasari de peste 150 de milioane de dolari la nivel mondial.

Jennifer Aniston va implini in curand 54 de ani. E fiica a doi actori, asa ca a inceput sa lucreze in industrie de la o varsta foarte mica.

A devenit foarte cunoscuta dupa rolul din „Friends”, Rachel Green, serial care a rulat in toata lumea intre 1994 si 2004 si care i-a adus Globul de Aur, un premiu Emmy, dar si o cota de popularitate pe care a exploatat-o foarte bine in anii care au urmat. E una dintre cele mai bine platite actrite din lume si in ultimii ani ati putut-o vedea in comedioare romantice – The Break up, Horrible Bosses, We’re the Millers.

Rolul din The Morning Show, primul sezon, i-a adus un Screen Actors Guild Award pentru interpretare, dar si doua Globuri de aur, unul pentru cea mai buna actrita intr-un serial si altul pentru cel mai bun serial de televiziune (in calitate de producator).

Iata cateva dintre transformarile lui Jennifer Aniston de peste ani.

Citește în continuare