Skip to content

Fara perspective despre cand se va reuni trupa, J-Hope de la fenomenul muzical coreean BTS este noul ambasador al marcii franceze de lux Louis Vuitton

Cantaretul J-Hope, membru al trupei coreene BTS, un adevarat fenomen muzical global, care in prezent este intr-o pauza din cauza faptului ca o parte din trupa s-a inrolat in serviciul militar obligatoriu sud-corean, este noul ambasador al marcii franceze de lux, Louis Vuitton.

Trupa BTS are deja un contract semnat cu Louis Vuitton inca din 2021, iar cei sapte membri, 

RM, Jin, Suga, Jung Kook, Jimin, V si J-Hope, au avut deja o apartie la premiile Grammy 2022 ca ambasadori de brand, toti fiind imbracati in costume Vuitton personalizate pe covorul rosu.

La fel ca o parte din colegii sai de trupa, si J-Hope si-a creat un album solo si aparitii separate de fenomenul BTS. 

J-Hope are de curand un film documentar pe platforma Disney+ despre cariera sa, „J-Hope in the Box”, care merge in culisele albumului sau de debut solo si a spectacolului sau  de la festivalul Lollapalooza din vara lui 2022.

Oficialii Louis Vuitton au mentionat ca J-Hope este „iubit de fanii din intreaga lume pentru energia sa optimista, coregrafia precisa si directia muzicala creativa. Cu o prezenta pozitiva pe scena si in afara ei, J-Hope continua sa depaseasca limitele artistice si sa inspire publicul international.”

J-Hope se alatura unui grup impresionant de ambasadori ai marcii la Louis Vuitton, inclusiv actorii Bradley Cooper, Tahar Rahim, sau muzicianul Jackson Wang. 

Cat priveste restul trupei, Jimin a semnat recent cu Dior, in timp ce Suga este un actual ambasador al marcii pentru Valentino.

Desi vor fi cel putin doi de pauza a trupei, popularitatea acesta este in continuare in crestere, marcand de curand al treilea an consecutiv in topul IFPI la categoria Artistul Anului, fiind pe locul doi, dupa Taylor Swift.

BTS – V, Jungkook, Jimin, Rap Monster (RM), Suga, J-Hope si Jin

BTS  – acronim pentru Bangtan Sonyeondan sau „Beyond the Scene” este cel mai de succes grup din istoria muzicala a Coreei de Sud. Inca de la debutul din iunie 2013, trupa a lansat o tendinta globala care a transformat muzica k-pop intr-un fenomen care este prezent inclusiv in Romania.

In mai putin de un an, BTS a reusit o performanta atinsa numai de The Beatles si Michael Jackson – a avut 5 piese pe primul loc in Billboard Hot 100, clasamentul celor mai difuzate melodii din SUA. Au  fost nominlizati la Grammy, au castigat trofee VMA, American Music Awards, Billboard Music Awards si au fost inclusi in lista TIME a celor mai influente personalitati din lume, fiind numiti „Entertain of the Year 2020”.

Vestea ca baietii din BTS sunt obligati sa mearga in armata pentru doi ani de zile a surprins fanii acestora de peste tot din lume la inceputul lunii octombrie 2022, in plin val de popularitate a trupei.

Decizia membrilor trupei BTS de a efectua stagiul militar face parte din evitarea unei situatii controversate cu care se confrunta Guvernul de la Seul. In constitutia acestui stat, serviciul militar este obligatoriu pentru toti barbatii sud-coreeni cu varste sub 28 de ani, insa membrii formatiei au primit deja o derogare astfel incat sa-si inceapa armata la 30 de ani. 

Totodata, actualul sistem permite anumite exceptii, de la care au fost exclusi anumite persoane publice – muzicieni si sportivi, insa atunci cand subiectul a fost deschis de catre o parte dintre politicienii coreeni, au avut loc dispute.

Jin (Kim Seokjin), cel mai varstnic dintre membrii grupului, a inceput primul stagiul militar, iar cadou pentru fani, a lansat o melodie cu cei de la Coldplay, ultima pana cand isi va finaliza obligatiile fata de stat.

Casa lor de discuri, Big Hit, a anuntat deja ca spera ca cei sapte membri BTS vor reveni in fata fanilor ca grup in 2025.

Citește în continuare