Skip to content

Paul Sorvino si Anne Heche au fost doar doua dintre numele mari care au lipsit din montajul In Memoriam al premiilor Oscar de duminica seara. Filmul Everything Everywhere All at Once a castigat 7 statuete

Segmentul, care a fost prezentat de un John Travolta cu ochii in lacrimi, care a pierdut-o pe Olivia Newton-John, colega sa din „Grease”, si pe prietena si colega sa de scena Kirstie Alley, a inclus  si cantecul „Calling All Angels” intepretat live de Lenny Kravitz.

Dupa momentul transmis in direct in toata lumea, retelele sociale au fost asaltate de comentarii ale fanilor care au inceput sa reproseze Academiei ratarile care ai mai inclus si nume Leslie Jordan, Tony Sirico si Tom Sizemore.

Dupa incheierea segmentului, Academia a indrumat telespectatorii catre site-ul sau pentru o lista mai lunga, dar fanii erau in continuare suparati pe omisiuni.

Actrita sud-africana Charlbi Dean Kriek- care a decedat subit anul trecut la varsta de 32 de ani – nu a aparut nici ea, in ciuda unui rol principal in filmul nominalizat la Oscar „Triangle of Sadness”.

„Absolut rusinos sa nu incluzi pe toata lumea in acest In Memoriam, cu atat mai putin o forta a industriei, precum Paul Sorvino, sau o actrita intr-un film nominalizat la categoria Cel mai bun film in aceasta seara, precum Charlbi Dean Kriek”, e una dintre reactiile din spatiul public.

Sorvino a aparut in unele dintre cele mai emblematice filme de la Hollywood, inclusiv „Goodfellas”, „Reds” si „Romeo + Juliet”, ceea ce face ca omiterea evidenta a premiilor Oscar sa fie cu atat mai notabila.

Multi iubitori ai premiilor Oscar au ramas la fel de suparati pe Heche, care a fost uitata. Talentata actrita – care a murit in urma unui accident de masina violent in august anul trecut – a jucat intr-o serie de filme aclamate, printre care „Wag The Dog” si „Donne Brasco”.

Editia 2023 a premiilor Oscar a avut drept castigator filmul Everything Everywhere All at Once”, desemnat cel mai bun film, plus alte 6 statuete, Brendan Fraser (The Whale) si Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once) au fost alesi cei mai buni actori in roluri principale, iar Daniel Kwan si Daniel Scheinert (Everything Everywhere All at Once) sunt castigatorii la categoria cea mai buna regie.

Lista tuturor castigatprilor si imagini cu tinutele de gala, mai jos

Citește în continuare

Tinerii compozitori romani isi pot inscrie creatiile intr-o competitie desfasurata la Timisoara - Capitala Europeana a Culturii. Creatia castigatoare va fi interpretata de Romanian Chamber Orchestra alaturi de doua capodopere de Antonín Dvořák. Din juriu face parte si Cristian Macelaru.

Pe langa expozitii spectaculoase, teatru in aer liber si in spatii neconventionale si ateliere pentru copii si adulti deopotriva, programul „Timisoara - Capitala Culturala a Culturii in 2023” incurajeaza tinerii…

Citeste mai mult