Skip to content

Clint Eastwood pregateste un nou film, „Juror No. 2”, cu Nicholas Hoult, Toni Collette. Actorul regizor are 92 de ani.

Clint Eastwood – legendarul actor si regizor din spatele filmelor „Unforgiven”, „Million Dollar Baby” si „Bridges of Madison County” – se pregateste sa realizeze inca un film pentru studioul cu care a mai colaborat, Warner Bros.

In varsta de 92 de ani, Eastwood pregateste Juror No. 2, o drama juridica in care, dupa luni de zile in care a incercat sa gaseasca combinatia potrivita de actori si saptamani de discutii cu Nicolas Hoult si Toni Collette, a stability ca ei vor fi protagonistii.

Juror No. 2 va avea loc in timpul unui proces de crima si urmareste un jurat, care va fi interpretat de Hoult, care isi da seama ca este posibil sa fi cauzat moartea victimei. El trebuie sa decida daca sa manipuleze juriul pentru a se salva, sau sa dezvaluie adevarul si sa se predea. Collette ar urma sa joace rolul procurorului.

Se are in vedere ca productia sa inceapa la mijlocul lunii iunie, ceea ce il va face pe Eastwood sa aiba 93 de ani cand se va afla pe set la filmare, ceea ce il va face unul dintre cei mai in varsta regizori de film inca in activitate.

Ultimul film al lui Eastwood a fost Cry Macho, un western modern lansat in 2021.

 Eastwood a jucat, de asemenea, in film, care nu a fost bine primit. Sursele spun ca actorul si regizorul a vrut sa gaseasca un ultim proiect pentru a putea sa se retraga cu capul sus. A gasit scenariul lui Jonathan Abrams si a decis ca acesta este cel potrivit. Au fost facute cateva rescrieri pentru a schimba varsta anumitor personaje, precum si pentru a adauga un rol secundar. Eastwood a incercat sa faca o distributie pentru acest proiect inca de la sfarsitul anului trecut, nume precum Charlize Theron fiind in discutii.

Dupa ce si-a facut un nume in fata camerei de filmat in filme precum „Dirty Harry” si „The Good, the Bad, and the Ugly”, Eastwood a inceput sa preia regia in filmele sale.

 A obtinut mai multe nominalizari la premiile Oscar pentru cel mai bun regizor pentru filme precum Letters from Iwo Jima si Mystic River si a castigat doua premii Oscar pentru regie in filmele Unforgiven si Million Dollar Baby, filme care au castigat, de asemenea, premiile Oscar pentru cel mai bun film. Filmele sale Mystic River, Letters from Iwo Jima si American Sniper au obtinut nominalizari pentru cel mai bun film.

Hoult va aparea in cinematografe cu comedia horror Renfield, produsa de Universal. Proiectele pe care le mai are deja in lucru include si Nosferatu, de Robert Eggers, unde va juca alaturi de Willem Dafoe, Emma Corin si Aaron Taylor-Johnson.

Collette va putea fi vazuta in serialul dramatic fantasy The Power, produs de Amazon (unde joaca si Ana Ularu si Bogdan Albulescu), si va juca in Mickey 17, noul film al lui Bong Joon Ho, in care mai joaca Robert Pattinson, Mark Ruffalo si Steven Yeun.

Citește în continuare