Skip to content

Netflix a anuntat sezonul 2 pentru „The Diplomat” la doar 10 zile de la premiera. Serialul politic cu Keri Russell, realizat de Debora Cahn care a creat si Homeland, e in top 10 in 86 de tari.

The Diplomat. (L to R) Keri Russell as Kate Wyler, Ato Essandoh as Stuart Heyford in episode 103 of The Diplomat. Cr. Alex Bailey/Netflix © 2023

Sezonul 1 al serialului „The Diplomat” a avut un debut in forta pe 20 aprilie, ocupand rapid primul loc in topul saptamanal al celor mai bune 10 show-uri britanice la nivel global al Netflix, detronand „The Night Agent”, care a ocupat anterior locul 1. Acesta a continuat sa apara in Top 10 in 86 de tari.

„Fanii din intreaga lume iubesc fiecare minut al dramei captivante „The Diplomat” si imbratiseaza interpretarea puternica a lui Keri Russell in rolul lui Kate Wyler”, a declarat Jinny Howe, vicepresedinte al seriilor dramatice de la Netflix. „Dupa acel final la limita unei prapastii narativ, abia asteptam sa vada ce le-a pregatit pentru sezonul 2 uimitoarea echipa vizionara formata din Debora Cahn, Janice Williams si Keri Russell.”

Serialul o are in rolul lui Keri Russell in rolul lui Kate Wyler, un nou ambasador al SUA in Marea Britanie. Kate este nevoita sa jongleze cu luptele de culise din spatele unei crize internationale prin consolidarea aliantelor strategice din Londra, in timp ce incearca sa-si salveze casnicia cu colegul sau diplomat de cariera si vedeta politica Hal Wyler (Rufus Sewell).

Alaturi de Russell si Sewell, in distributia „The Diplomat” mai apar David Gyasi, Ali Ahn, Rory Kinnear si Ato Essandoh.

„Ne-am simtit atat de bine cand am facut „The Diplomat”, este o bucurie sa vedem cat de mult se bucura oamenii de el. Suntem atat de bucurosi ca putem sa o facem din nou!”, a declarat Debora Cahn, creatorul si showrunner al serialului.

„The Diplomat” este creat de Cahn, care mai are in protofoliu The West Wing si Homeland, ambele seriale politice cu foarte multe sezoane si ramificatii narative si este o fina cunoscatoare a culiselor diplomatiilor in zonele de conflict.

De altfel a si marturisit ca ideea acesttu nou serial a venit in perioada muncii la Homeland cand adunase foarte multe informatii de la consilierii diplomati de cariera.

Citește în continuare