Skip to content

(video) Thirty Seconds To Mars a anuntat detalii despre noul album ”It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day”. Videoclipul noului single Stuck e un omagiu adus industriei de moda

 Jared Leto a anuntat ca trupa lui a scris aproximativ 200 de piese pentru viitorul lor al saselea album de studio, care va servi ca urmare a albumului ‘America’ din 2018.

Acum, Thirty Seconds To Mars au confirmat ca cel de-al saselea album de studio, ‘It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day’, va fi lansat in luna septembrie a acestui an.

Primul single al albumului, ‘Stuck’, a fost prezentat saptamana trecuta, trupa impartasind un fragment din videoclip. Videoclipul complet a fost lansat acum si este regizat de Leto.

Vorbind despre videoclip, Leto a spus: „Multumita mamei mele incredibil de creative, fratelui meu si mie ne-a fost insuflata dragostea pentru arta si fotografie de la o varsta foarte frageda. Videoclipul pentru STUCK, primul nostru cantec nou in cinci ani, este o scrisoare de dragoste catre unii dintre fotografii mei favoriti. Artisti care au avut un impact foarte profund asupra mea, precum Richard Avedon, Irving Penn, Robert Mapplethorpe, Diane Arbus, Herb Ritts si multi altii.”

El a continuat: „Videoclipul pentru STUCK este in mare masura o piesa de insotire si o continuare a unei calatorii incepute cu „Up In The Air”, o celebrare a artei, designului, modei si a oamenilor remarcabili care le dau viata. Este o scrisoare de dragoste pentru puterea miscarii si a conexiunii, o marturie a potentialului impresionant al oamenilor care nu se incadreaza neaparat atat de bine – dar care fac lumea mult mai fascinanta.”

‘It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day’ tracklist:

„Stuck

‘Life is Beautiful’

„Seasons

„Get Up Kid

„Love These Days

‘World On Fire’

„7 to 1

‘Never Not Love You’

‘Midnight Prayer’

‘Lost These Days’

‘Avalanche’

In urma cu cateva zile Leto a fost prezent pe  covorul rosu de la Met Gala 2023, care l-a onorat pe regretatul Karl Lagerfeld, intr-un costum de pisica blanoasa, ca un omagiu adus iubitei pisici a designerului, Choupette.

Courtney Love a atacat ulterior o serie de omagii aduse lui Lagerfeld pentru ca au aratat „lipsa totala de respect” fata de Lagerfeld.

Thirty Seconds To Mars vor canta la editia din acest an a BBC Radio One’s Big Weekend din 26-28 mai, alaturi de Jonas Brothers, Headie One, Tom Grennan, Jess Glynne, Rudimental, Pale Waves, Mimi Webb, ArrDee, Romy, Joel Corry, FLO, Piri si The Snuts.

Trupa va canta, de asemenea, la festivalul When We Were Young din Las Vegas, sold-out, in octombrie, iar alte date de festival vor fi anuntate in curand.

Citește în continuare