Skip to content

Hozier lanseaza Unreal Unearth, primul sau album in patru ani. 18 august e data lansarii

Cantaretul si compozitorul irlandez in varsta de 33 de ani s-a impus pe scena muzicala in 2013 cu piesa „Take Me to Church”. Single-ul de debut al artistului, pe atunci necunoscut, a urcat vertiginos pe locul 2 in Billboard Hot 100 si a devenit un hit international, propulsandu-l pe Hozier in lumina reflectoarelor la nivel mondial.

Zece ani mai tarziu, el este pregatit sa lanseze un nou material discografic. Artistul a impartasit vestea pe Instagram miercuri, alaturi de o imagine cu coperta albumului.

„Dupa o calatorie de cativa ani, noul meu album #UnrealUnearth isi va gasi drumul catre voi pe 18 august”, a scris el. „Sunt mandru de acest disc si m-am bucurat sa-l vad cum a prins viata in ultimul an. Va multumesc, ca intotdeauna, pentru sprijinul si rabdarea voastra in timp ce se realiza, imi face o mare placere sa impartasesc cu voi data lansarii, in sfarsit.”

Pe coperta Hozier e scufundat in pamant. Intr-o postare anterioara, Hozier a impartasit noua imagini care fac  teasing pentru album, despre care fanii cred ca sunt indicii despre temele albumului. Deruland prin caruselul Instagram, puteti vedea un cronometru, oprit la ora 8:10, un ambalaj de prezervativ deschis, o oglinda sparta, un sarpe si multe altele.

Acesta va fi cel de-al treilea album de studio lansat de Hozier si primul sau album de la Wasteland Baby din 2019. La inceputul acestui an, Hozier a lansat un EP cu trei piese care a inclus „Eat Your Young”, „All Things End” si „Through Me (The Flood)”. Cele trei piese vor aparea pe viitorul album.

Unreal Unearth va fi lansat pe 18 august 2023.

Citește în continuare