Skip to content

Acum pe HBO Max avem serialul Masinile de vis ale lui Downey. Seria urmareste trasformarea unor masini traditionale in unele electrice, toate din colectia actorului Robert Downey JR.

„Downey’s Dream Cars” prezinta o echipa de experti auto care transforma masinile traditionale pe benzina in vehicule electrice. Programul a fost inspirat de RDJ’s Footprint Coalition, organizatia de mediu a lui RDJ, veche de 4 ani, care se ocupa de atenuarea schimbarilor climatice.

Stiinta si ingineria prezentate in serial le pot aminti telespectatorilor de activitatea iconica a lui Downey Jr. ca Tony Stark in MCU.

„Ceea ce este amuzant este ca este o idee foarte mica. Este vorba doar despre a face ceea ce poti face acasa si cu ceea ce ai la dispozitie. Sa speram ca unii oameni vor fi inspirati sa spuna: ‘Poate ca nu trebuie sa scap de aceasta masina veche de familie pentru ca este o masina care consuma foarte multa benzina. As putea chiar sa pun un motor cu combustie interna mai eficient'”.

Robert Downey Jr. adora sa restaureze masini clasice. Dar a devenit, de asemenea, dedicat luptei impotriva schimbarilor climatice. Asa ca isi aduce masinile vechi in viitor, facandu-le mai rapide, mai puternice si mai eficiente, pastrandu-le in acelasi timp sufletul intact. 

Serialul a debutat joi, 22 iunie, pe HBO Max, iar in fiecare joi vor fi lansate cate doua noi episoade.

La premiera de ieri de la Los Angeles actorul a sustinut ca masinile de familie care consuma multa benzina ar putea fi un lucru de domeniul trecutului

Robert Downey Jr. este un colectionar avid de masini, dar nu este sigur cate masini detine de fapt. „In jur de 20”, a declarat actorul aseara. „Faptul ca nu stiu numarul exact vorbeste despre faptul ca trebuie sa convertesc mai multe dintre masinile mele.”

Downey Jr. a declarat ca cele doua masini preferate din colectia sa sunt un Bentley, care a fost un cadou de la Marvel, si un Porsche pe care sotia sa si producatoarea executiva a serialului, Susan Downey, i l-a daruit.

Premiera, care a inclus o proiectie a primului episod urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri cu Downey Jr. moderata de Dax Shepard, un alt pasionat de masini, a avut loc  la Muzeul de Automobile Petersen.

Citește în continuare