Skip to content

Guns N’ Roses au cucerit Glastonbury Festival in weekend. Cu acelasi program ajung in Bucuresti pe 16 iulie pe Arena Nationala

Guns N’ Roses au urcat sambata seara pe scena Pyramid a celebrului festival Glastonbury cu un show care i-a impresionat pe cei peste 200.000 oameni prezenti la Worthy Farm.

Cunoscuta drept una dintre cele mai apreciate si bine vandute trupe din industria muzicala, cu albumul Appetite for Destruction clasificat ca fiind cel mai bine vandut album de debut din istorie, Guns N’ Roses a incantat publicul in a patra seara a festivalului.

Prezenti in formula clasica, Axl Rose, Slash si Duff McKagan, au urcat pe scena la ora 21:30 pentru un set de peste doua ore.

Au deschis seara cu It’s So Easy, de pe albumul Appetite For Destruction si au continuat cu Bad Obsession si Chinese Democracy. Desi au oferit un spectacol electrizant inca de la inceput, publicul a reactionat cu o si mai mare energie la faimosul riff al lui Slash, din hitul lansat in 1987, „Welcome To The Jungle”, urmat de momentul in care Axl Rose s-a adresat publicului: „Glastonbury, stii unde te afli? You’re in the jungle!” (trad. Esti in jungla!).

Setlistul a continuat cu o interepretare spectaculoasa a piesei Mr. Brownstone si a inclus in total 25 piese, printre care si binecunoscutele Sweet Child O’ Mine, November Rain si celebra Knockin’ on Heaven’s door, cover dupa piesa lui Bob Dylan.

Printre piesele care s-au auzit sambata seara s-a numarat si Live to Let Die, care i-a fost dedicata lui Paul McCartney, cu mesajul: „Ajutam o anumita persoana sa sarbatoreasca cea de-a 50-a aniversare a acestui cantec”.

O raritate pentru concertele Guns N’ Roses au fost piesele Out ta Get Me si My Michelle, ambele extrase de pe albumul lor de debut, Appetite for Destruction, care au fost foarte bine primite de publicul de la Glastonbury.

Trupa a adus si un omagiu Ucrainei pe piesa Civil War, cand Axl Rose a purtat steagul tarii pe tricoul sau, iar pe ecranele din fundal se puteau vedea imagini ale caselor devastate in urma razboiului.

In multime au fost prezenti si fani care purtau palaria caracteristica lui Slash, ochelari negri si peruci asemanatoare parului acestuia. Potrivit The Guardian, concertul a fost “o calatorie tumultoasa in paradisul rockului’’.

Guns N’ Roses isi va continua turneul in vara aceasta cu spectacole in Europa, sub acelasi line-up, si vor ajunge la Bucuresti duminica, 16 iulie, pe scena Arenei Nationale, pentru concertul rock al anului

Componenta trupei pentru turneul european din 2023: Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer si Melissa Reese.

Phil Campbell and the Bastard Sons vor deschide concertul Guns N’ Roses din Romania. Fostul chitarist Motörhead, Phill Campbell, va urca pe scena Arenei Nationale alaturi de cel mai recent proiect al sau, The Bastard Sons, pentru promovarea celui de-al treilea material discografic – „Kings Of The Asylum”.

Biletele pentru concertul Guns N’ Roses + Phil Campbell and the Bastard Sons de la Arena Nationala pot fi achizitionate de la gunsnroses.emagic.ro, gnr.emagic.ro, bilete.emagic.ro, tickets.emagic.ro, precum si din retelele iaBilet.ro si Entertix.ro

Citește în continuare