Skip to content

Pink a fost socata dupa ce un fan i-a aruncat pe scena cenusa mamei in timpul unui spectacol. Cantareata a dovedit inca o data o prezenta de spirit exceptionala.

Pink a facut o pauza in timpul prestatiei sale de la British Summer Time Festival pentru a se adresa unui fan care a aruncat cenusa mamei sale pe scena.

In timpul prestatiei cantaretei de la British Summer Time Festival din 25 iunie, un fan a aruncat pe scena o punga cu cenusa mamei sale. Intr-un videoclip TikTok al momentului, Pink este vazuta mergand spre punga si ridicand-o cu o privire confuza.

„Aceasta este mama ta?”, a intrebat-o artista de 43 de ani pe persoana din multime, adaugand: „Nu stiu ce sa simt in legatura cu asta”.

Apoi, uimita, a mers cu punga cu cenusa in fata scenei, a lasat-o jos si a continuat sa cante „Just Like a Pill” extrem de emotionata.

Mai tarziu, pe Instagram, Pink a reflectat asupra weekend-ului epic. „@bsthydepark este bucuria vietii mele sa cant cu voi toti”, a scris Pink pe Instagram pe 26 iunie, alaturi de un videoclip care recapituleaza cele doua zile de festival de la Hyde Park din Londra, inclusiv un clip cu colega Gwen Stefani si fiica Willow Hart. „Intotdeauna sunt recunoscatoare”.

La inceputul acestei luni, Willow, fata ei de 12 ani a urcat pe scena cu mama ei, duo-ul mama-fiica interpretand impreuna piesa „Sunshine” in prima seara a turneului Summer Carnival 2023 al lui Pink. Mai jos imagini de la concertul din Paris la care, din nou, a participat Willow.

Citește în continuare