Skip to content

Dupa ce a nascut in octombrie, Elina Svitolina a ajuns in sferturi de finala la Wimbledon, dar a ratat concertul lui Harry Styles de la Viena. Artistul i-a dat mesaj invitand-o la urmatoarele spectacole.

In week end Elina Svitolina s-a calificat in al doilea sfert de finala consecutiv la un turneu de Grand Slam.

Ucraineanca in varsta de 28 de ani a avut parte de cea mai dificila tragere la sorti dintre toate jucatoarele de la ediia din acest an a Turneului Campioanelor, invingand-o pe Venus Williams, de cinci ori campioana, in primul tur, pe Elise Mertens, cap de serie numarul 28, in turul al doilea, pe Sofia Kenin, campioana de la Australian Open 2020, si pe Victoria Azarenka, fosta nr. 1. Si asta pentru a ajunge doar in al doilea sfert de finala la Wimbledon din cariera sa.

Dar progresul ei in turneu a insemnat sa renunte la biletele pentru a-l vedea pe Harry Styles la Viena, sambata seara.

Styles se afla la finalul turneului sau european, iar Svitolina spera sa il vada pe unul dintre muzicienii ei preferati cat mai avea ocazia, dar a fost putin ocupata cu pregatirea meciului cu Azarenka.

In meciul cu Azarenka  de duminica, Svitolina a intoars meciul dintr-o situatie aparent imposibila, revenind de la un set si un break in minus pentru a o invinge pe dubla campioana la turnee majore intr-un meci-tiebreak.

La Interviul de pe teren, Elina a glumit spunand „Sper ca Harry Styles se uita si stie ca am pierdut biletele”

Styles  fie se uita, intr-adevar, la meci fie a fost informat de cineva pentru ca i-a dat replica pe Instagram intervenind cu o oferta  pentru fostul numar 3 mondial.

„Felicitari!” a scris Styles pe Instagram. „Mai avem patru spectacole, esti binevenita la oricare dintre ele. Mult noroc cu restul turneului”.

Citește în continuare