Skip to content

La aniversarea a 40 de ani de la primul album, Madonna a inregistrat un mesaj video. Artista vine dupa zile de spitalizare

Madonna isi reintra in ritm. Vedeta pop a marcat joi cea de-a 40-a aniversare a albumului sau de debut cu un videoclip in care danseaza pe single-ul sau de succes din 1983, „Lucky Star”.

Desi Madonna, in varsta de 64 de ani, nu s-a referit la recenta ei spitalizare pentru o infectie bacteriana grava, mesajul din postare sugereaza cat de recunoscatoare este ca are sanatatea sub control.

„Faptul ca pot sa-mi misc corpul si sa dansez doar putin ma face sa ma simt ca cea mai norocoasa stea din lume!”, a scris ea. Le multumesc tuturor fanilor si prietenilor mei! Trebuie sa fiti si voi stelele mele norocoase!“

In videoclip, artista danseaza pe melodia „Lucky Star” intr-o baie imbracata in pantaloni negri si un top negru transparent, cu ochelari de soare. La un moment dat, ea isi trage ochelarii de soare in jos pentru a face cu ochiul camerei, apoi arunca un sarut in timp ce canta pe melodia ei.

„Lucky Star” a fost lansat pe 27 iulie 1983. Discul mai continea clasice precum „Holiday”, „Burning Up” si „Borderline”.

Madonna, desigur, are multe de sarbatorit in afara de aniversarea albumului sau. Vedeta a dezvaluit recent ca turneul sau Celebration World Tour, care a fost amanat din cauza problemelor sale de sanatate, va fi lansat in Europa in octombrie, urmand ca datele din America de Nord sa fie anuntate ulterior.

„Va multumesc pentru energia voastra pozitiva. Rugaciunile si cuvintele de vindecare si incurajare. Am simtit dragostea voastra. Sunt pe drumul spre recuperare si sunt incredibil de recunoscatoare pentru toate binecuvantarile din viata mea”, a scris ea pe Instagram pe 10 iulie.

„Primul meu gand cand m-am trezit in spital a fost la copiii mei. Al doilea gand a fost ca nu vreau sa dezamagesc pe nimeni care a cumparat bilete pentru turneul meu”, a continuat ea.”De asemenea, nu am vrut sa-i dezamagesc pe cei care au lucrat neobosit cu mine in ultimele luni pentru a-mi crea spectacolul. Nu-mi place sa dezamagesc pe nimeni. Acum ma concentrez pe sanatatea mea si pe a deveni mai puternica si va asigur ca ma voi intoarce alaturi de voi cat de repede pot! Planul actual este de a reprograma etapa nord-americana a turneului si de a incepe turneul in Europa”, a adaugat Madonna.”Nu as putea fi mai recunoscatoare pentru grija si sprijinul vostru. Cu drag, M.”

Managerul vedetei, Guy Oseary, a dezvaluit pe 28 iunie ca artista se recupereaza dupa o „sedere de cateva zile la terapie intensiva”.

Citește în continuare