Skip to content

Tot ce trebuie sa stii despre Summer Well 2023. Headlineri – Florence + The Machine, Royksopp, Yungblud si Saint Levant.

Cea de-a 12-a editie a festivalului va avea loc in perioada 11 – 13 august 2023 la Domeniul Stirbey din Buftea, care va astepta intr-un nou cadru natural, ecologizat. Lacul si domeniul au trecut printr-un nou proces de curatare, fiind ingrijite pentru a oferi un loc de poveste, iar un nou pod a fost construit peste lac.

Anul acesta, Summer Well are 4 scene, fiecare cu o energie distincta. Scena Hidden Tracks va fi dedicata artistilor emergenti din Romania, care s-au remarcat printr-o prezenta scenica unica si o personalitate puternica, si anume, Rares, Paulina, LVX Machina, Iova, Ana Coman si + SHE + (Corina Sucarov).

Scena Wiiings e menita sa ne impresioneze si in acest an printr-o energie molipsitoare creata de ritmurile, versurile si rimele rapperilor cu care ne vom intalni. 070 Shake, Ocean Wisdom, July Jones, Tommy Genesis si Ayrtn sunt doar o parte din numele pentru care ne-am pregatit sneakersii de dans. 

Surpriza acestei editii este combinatia perfecta de genuri care va exista pe Main Stage. Aceasta este in proportie de 50% mai mare decat anul trecut si va gazdui o serie de sound-uri superbe – de la indie-ul efervescent al Florence + The Machine si punk-ul indraznet a lui Yungblud, pana la R&B-ul fermecator a lui Saint Levant si ritmurile electronice ale celor de la Royksopp. Pe langa acestia, ii vom mai asculta live pe Tom Grennan, SG Lewis, Lime Cordiale, Temples, Yellow Days, Biig Piig, Baby Queen, Cassia, The Aces si Thus Love.

Scena dedicata after party-urilor din fiecare seara va surprinde cu ritmurile electronice live ale lui Kid Francescoli, Acid Arab si Totally Enormous Extinct Dinosaurs.

Cateva lucruri utile pentru participanti. Accesul in festival se va face din str. Oltului, incepand cu ora 14:00 (vineri) si 12:00 (sambata si duminica).

Portile festivalului se vor inchide in fiecare seara la ora 04:00. Cu cat ajungeti mai devreme evitati aglomeratia, in mod special in ziua de vineri.  

Programul pentru acreditari va fi in fiecare zi intre 08:00 – 20:00.

Dupa ora 20:00, nu se mai pot face acreditari (presa, parteneri, guestlist).

„push notification”, pentru a fi la curent cu ultimele noutati din timpul festivalului.

Sunt Patru moduri diferite in care poti ajunge la festival

Domeniul Știrbey este o zona destul de accesibila, unde se poate ajunge prin urmatoarele modalitati: autobuz, tren, bicicleta, masina.

Daca alegeti autobuzul dedicat, biletele se pot achizitiona direct de pe summerwell.ro si de la intrarea in autobuz, costul unei calatorii fiind de 22 lei, adica 44 lei o calatorie dus-intors. Plecarea se va realiza din Bucuresti, statia Clabucet (zona Piata Chibrit). Primul transport catre Domeniul Stirbey va pleca la orele: 13:00 (vineri) si 12:00 (sambata si duminica).

Autobuzele vor circula la intervale cuprinse intre 10 si 20 de minute, asigurand un flux continuu.

Vineri

13:00 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit.

04:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Sambata

12:00 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit.

04:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Duminica

12:00 – plecarea primului autobuz de la Piata Chibrit.

04:00 – plecarea ultimului autobuz de la Buftea.

Punctele de imbarcare/vanzare bilete vor fi:

Bucuresti, Statia Clabucet (intersectia blvd. Ion Mihalache cu Calea Grivitei)

Buftea – langa statia de imbarcare din proximitatea festivalului, amenajata special pentru a fi usor vizibila participantilor.

O alta modalitate de transport de a merge spre festival este trenul. Plecand din Gara de Nord, puteti opta pentru un bilet pe ruta Bucuresti – Buftea. Mai departe, de la gara din Buftea veti putea merge 20 de minute pe jos.

Nu exista trenuri de intoarcere din Buftea catre Bucuresti dupa terminarea concertelor.

Pentru bilete si programul calatoriilor, viziteaza site-ul mersultrenurilor.infofer.ro

Daca si sunteti printre cei curajosi cand vine vorba de transport si optati pentru bicicleta, veti gasi o parcare dedicata acestora la intrarea in festival.

Atentie. Nu exista parcare dedicata pentru public si organizatorii va recomanda sa lasati masinile acasa pentru a evita aglomeratia. Verificati rutele alternative: Chitila – Buftea, Corbeanca – Buftea.

Citește în continuare