Skip to content

Trupa britanica Editors canta la Summer in the City in Piata Constitutiei, pe 19 august.

Editors revine in Romania cu noul lor single „Heart Attack”, al caruit videoclip a fost realizat cu ajutorul inteligentei artificiale si a fost lansat in premiera anul acesta. Britanicii vor canta la festivalul Summer in the City in Piata Constitutiei pe 19 august.  

„Suntem bucurosi sa revenim in Romania, unde suntem intampinati mereu cu entuziasm si caldura de catre fanii nostri. Cu noul album si cu Blanck Mass alaturi de noi, suntem nerabdatori sa impartasim aceasta experienta muzicala unica cu publicul din Bucuresti si sa aducem ceva nou si special pe scena Festivalului Summer in the City”, a declarat Tom Smith, solistul trupei Editors.

Trupa a fost cunoscuta initial ca Pilot, apoi si-a schimbat numele in The Pride si Snowfield. In cele din urma, membrii trupei s-au decis sa se mute in Birmingham, sub titulatura care i-a consacrat, Editors.

La inceput, grupul era format din patru studenti care s-au cunoscut la Universitatea Staffordshire din Stafford: Tom Smith (voce, chitara, clape), Russell Leetch (bas), Ed Lay (tobe) si Chr Urbanowicz (chitara). Iar dupa plecarea lui Chris in 2012, Justin Lockey si Elliott Williams s-au alaturat trupei pentru concertele lor live si au participat la inregistrarea celui de-al patrulea album. De atunci pana in prezent trupa Editors este formata din Tom Smith (voce, chitara, pian), Russell Leetch (bas, sintetizator, backing vocal), Ed Lay (tobe, percutie), Justin Lockey (chitara principala), Elliott Williams (sintetizator, chitare si backing vocal) si Benjamin John Power (compozitor).

Albumul de debut, „The Back Room”, contine melodiile „Munich” si „Blood”, premiate. Succesul a continuat si pentru materialul muzical „An End Has a Start”, aparut in 2007, album care a ajuns pe primul loc in UK Album Chart si le-a adus o nominalizare la BRIT Awards pentru cea mai buna trupa britanica. A fost un mare succes si „The Weight of Your Love”, lansat in 2013.

La festivalul Summer in the City sunt anuntati Robbie Williams, Calum Scott, Jason Derulo, Editors, Abby Roberts, Nicole Cherry, Eva Timush si alti artisti din Romania. Biletele sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: SummerCity.ro si pe IaBilet.ro.

Citește în continuare