Skip to content

(Video) Ca sa-si promoveze noul baterist, Foo Fighters a facut tot turneul o gluma pe seama lui Michael Buble. In weekend gluma a ajuns la apogeu si Buble a urcat pe scena cu Dave Grohl.

De-a lungul celui mai recent turneu, trupa Foo Fighers a avut in fiecare spectacol un moment special pentru a-si pune in evidenta noul baterist live, Josh Freese, cu un medley dedicat numerosilor artisti cu care acesta a lucrat de-a lungul anilor. Lista include Guns N’ Roses, Paramore, Blink-182, Avril Lavigne, Beastie Boys, Offspring, Nine Inch Nails si Michael Bublé.

Ca in fiecare reprezentatie din turneu, duminica seara in timpul concertului de la festivalul Outside Lands din San Francisco, Dave Grohl a intrebat publicul daca stie cineva versurile de la piesa lui Buble „Haven’t Met You Yet”. Scenariul din turneu a fost sa invite pe cineva din public sa cante cu ei, dar unii dintre spectatori stiau versurile, altii nu prea.

 Grohl a continuat si aici gluma doar ca a apelat la un super-fan, Michael Buble insusi.

„Ar fi bine ca acest nenorocit sa cunoasca cantecul”, a glumit Grohl la inceput, dar spre finalul piesei l-a prezentat pe cantaret.

Mai tarziu, el s-a adresat multimii, oferind mai mult context. „O sa va spun ceva si o sa fiu al naibii de rapid, pentru ca nu avem prea mult timp”, a spus Grohl. „Pe bune, am facut chestia aia in care oamenii din public vin si spun: „Stiu nenorocitul de cantec”, si cand ajung aici imi spun mie  „Stiu doar primul vers”. Dar de fapt nici pe ala nu-l stiu!”

Facandu-i semn lui Bublé, el a continuat: „Asa ca acest nenorocit dur – si nici macar nu glumesc – a venit astazi din Argentina ca sa va cante acest cantec. Pentru ca nu exista alta modalitate sa ducem gluma din spectacolul nostru mai departe de atat.”

Alaturi de „Haven’t Met You Yet” a lui Bublé, intregul medley al lui Freese a inclus piesele „Sabotage” a lui Beastie Boys, „Whip It” a lui Devo si „March of the Pigs” a lui Nine Inch Nails.

Foo Fighters’ si-a lansat cel mai recent album, But Here We Are, in iunie.

Citește în continuare