Skip to content

Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Subcarpati, Asian Dub Foundation si Ada Milea la CODRU Festival 2023. Evenimentul include zeci de artisti romani si internationali, instalatii interactive de arta si activitati pentru copii. 

Programul cultural TM 2023 din august se incheie cu un festival aliniat la discutiile actuale legate de schimbarile pe care trebuie sa le facem pentru a salva planeta de efectele dure ale schimbarilor climatice. Este vorba despre CODRU Festival 2023 care va avea loc intre 25 – 27 august in Padurea Bistra, la patru kilometri de Timisoara.

CODRU Festival este un eveniment anual de muzica si arta, eco-friendly, multicultural, dublat de actiuni de plantare si ecologizare a padurilor. 

Editia de anul acesta va include cinci scene pe care vor canta zeci de artisti internationali si nationali, dar si instalatii de arta interactiva si o serie de ateliere si activitati in natura.

Evenimentul este construit pe patru principii de baza: arta si cultura, educatie, divertisment si sustenabilitate, piloni ce se regasesc in fiecare proiect desfasurat in festival. Este un mod de a crea o experienta de distractie, cu mare grija si atentie fata de mediul inconjurator. 

S-ar putea spune ca este un festival al viitorului deoarece multe evenimente vor fi nevoite sa se adapteze acestui model in anii care vor urma. De altfel, CODRU Festival a confirmat deja ca un eveniment de prestigiu international fiind inclus in primele 10 festivale medii din Europa.

Pe langa muzica, va puteti bucura de instalatii de arta captivante si o selectie de mancare si bauturi locale si organice pentru a va mentine energizati pe tot parcursul weekendului. Conceptul festivalului este de a promova o serie de practici ecologice, elemente eco-friendly, toate cu un impact pozitiv.

Parov Stelar, Tarja Turunen, Alborosie & Shengen Clan, Subcarpati, Asian Dub Foundation, Alternosfera, Surorile Osoianu si Lupii lui Calancea sunt cap de afis in cele trei seri de concerte.

Alaturi de acestia vor mai urca pe scene Parazitii, satra Benz, Coma, Implant pentru Refuz & Quartet, Dirty Shirt, Luna Amara, Amuly, Culture Shock si Alex Super Beats.

Coma, Madalina Paval Orchestra, Azteca, Fox Stevenson, rapperii Nane si Ian, Modestep, Satra Benz, Ada Milea, Fara Zahar, Paulina, Mircea Vintila, Spitalul de Urgenta, Tapinarii completeaza line-up weekendului viitor.

Evenimentul este dedicat tuturor, indiferent de varsta. In cadrul editiei de anul acesta veti regasi activitati special concepute pentru copii, ateliere captivante si diverse spectacole muzicale care se adreseaza tuturor grupurilor de varsta. 

Biletele pot fi achizitionate aici.

Citește în continuare