Skip to content

Program Summer in the City (18-19 august, ROMEXPO). Vineri: Eva Timush, Nicole Cherry, Jason Derulo si DJ Orkun Bozdemir. Sambata: Abby Roberts, Robbie Williams, Calum Scott, Editors  

Ca urmare a anuntului nostru de ieri in care spuneam ca am aflat de pe pagina organizatorilor de facebook ca festivalul Summer in The City s-a mutat la Romexpo, articol urmat de reactii ale publicului care voia sa stie programul pe zile, am primit urmatorul comunicat.

*

Abby Roberts, un fenomen mondial in industria beauty si divertisment va urca pe scena sambata, 19 august la Summer in the City. Solista britanica in varsta de numai 22 de ani, Abby Roberts este deja o „vedeta” a generatiei sale care si-a castigat popularitatea pe retelele sociale prin talentul sau de make-up artist si continutul original de divertisment pe Tik-Tok. Cu o abordare inovatoare si captivanta, Abby a reusit sa atraga milioane de urmaritori in intreaga lume si sa devina un influencer de referinta in domeniul frumusetii pe retelele de socializare, dar mai ales a entertainment-ului. Pe scena de la ROMEXPO vor rasuna: single-ul principal „Paramaniac”, piese precum „Cigarette Burns” si „Video Girl”.

DJ Orkun Bozdemir cu o experienta de peste 15 de ani in muzica de clubbing din Turcia, dar si a festivalurilor din toata lumea va aduce un “vibe” de party, serii de 18 august, imediat dupa concertul artistului Jason Derulo.

Tot vineri, va urca pe scena Nicole Cherry, primul artist roman confirmat la Summer in The City, artista iubita si admirata de tot publicul tanar din Romania. Cu peste 200 de mii de subscriberi si 120 milioane de vizualizari pe Youtube, solista-fenomen in varsta de numai 24 de ani este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din Romania, artista, songwriter si actrita.

Inaintea concertului lui Nicole Cherry publicul din Romania o va putea descoperi pe scena Summer in the City pe Eva Timush. Nascuta in Republica Moldova, Eva Timush munceste la visul ei de cand se stie, in copilarie participand la zeci de concursuri muzicale. La doar 15 ani, Eva ajunsese deja in finala Romanii au talent, ca preferata a juratilor si posesoarea unui „wild card” care a trimis-o direct intr-una dintre semifinale, iar in urma cu 4 ani, cucerea juriul show-ului Vocea Romaniei si intra in echipei Irinei Rimes, in care a ramas pana in semifinala.

Summer in The City va reprezenta o ocazie extraordinara de a asculta una dintre cele mai mari si iubite voci ale timpurilor noastre, urcand pe scena si dand viata unei serii memorabile de hituri: Robbie Williams.

 Cu o cariera de exceptie (25 de ani de la debutul solo) si un statut de superstar international, Robbie Williams vine pregatit dupa o vara incendiara, plina de concerte in Europa pentru a oferi publicului sau o experienta muzicala unica, pentru a promova cel mai recent album al sau XXV, o compilatie de hit-uri clasice, reorchestrate.

Scena artistului va fi dotata cu tehnologii inovative, inclusiv ecrane LED uriase, de 22 m x 8 m, insotite de doua ecrane laterale care vor contribui la atmosfera grandioasa a spectacolului.

Jason Derulo, premiat cu un numar record de 14 discuri de platina, artist, antreprenor si senzatie a Tik-Tok-ului va aduce party-ul pe scena Romexpo vineri, 18 august. Jason Derulo s-a impus inca din anii 2000 ca o “forta” globala a peisajului pop international. A dat lovitura in muzica la numai 20 de ani, iar de atunci a vandut 250 de milioane de single-uri in intreaga lume, cel mai faimos dintre acestea fiind “Watcha Say” care s-a vandut intr-un numar record de 200 de milioane de discuri. Un artist multipremiat, Jason Derulo a lansat o pleiada de single-uri iconice: “Wiggle”, “Talk Dirty”, “Want to Want Me”, “It Girl”, “In My Head”, “Ridin’ Solo” , aducand pe scenele internationale un entuziasm “contagios”, dragostea pentru muzica, distractie si dans.

Calum Scott revine pe 19 august Romania la festivalul Summer in the City din Piata Constitutiei, Bucuresti pentru doua zile de muzica live, dans si energie pozitiva. Cu o cariera impresionanta in spate, Calum Scott s-a remarcat pe plan international prin vocea sa puternica si compozitiile pline de sensibilitate. Albumul sau de debut, „Only Human”, a ocupat locul 1 pe iTunes in peste 20 de tari si a vandut peste un milion de exemplare ajustate. Hitul sau single, „You Are The Reason”, a obtinut discul de platina si a inregistrat peste 1 miliard de streamuri in intreaga lume.  

Editors se alatura lineup-ului festivalului Summer in the City, aducand un val de energie, muzica brit-pop-rock si indie, zilei de 19 august. Cunoscuta pentru sunetul intens si unic, trupa britanica revine in tara cu noul lor single „Heart Attack”, lansat in premiera anul acesta. O explozie electronica de sintetizatoare inspirate din anii ’80 si pad-uri epice de tobe, Heart Attack “incapuseleaza” esenta trupei. Vocea tulburatoare a lui Tom Smith da viata versurilor pasionale si obsesive ale piesei, definind astfel stilul muzical Editors si pregatind publicul pentru o experienta muzicala incendiara la Summer in The City, pe 19 august, la Romexpo.

Prima editie a festivalului Summer in the City (18-19 august) va avea loc in incinta Romexpo, Bd. Marasti, 65-67, Bucuresti, iar portile de acces se vor deschide la ora 15.00 pentru a evita cozile si aglomeratia si se vor inchide in fiecare zi, la ora 23.00.

Biletele pentru festivalul Summer in the City sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: SummerCity.ro si IaBilet.ro

Citește în continuare