Skip to content

Selah Sue, Hooverphonic si Naaz canta pe 22 septembrie la Arenele Romane din Bucuresti. Aveti bilete in presale pana pe 1 septembrie


Selah Sue, artista din Belgia, se reintoarce la Bucuresti. Alternand  electro-soul-ul, trip-hop-ul si beaturi house, Selah Sue si-a regasit treptat identitatea muzicala inca de la al doilea material de studio, „Reason”. Cel mai recent album, ‘Persona’, oferit fanilor in primavara anului 2022, confirma evolutia muzicala a artistei oferind si colaborari cu Tobi, Damso si Mick Jenkins.

Experientele personale ale acesteia se regasesc in muzica semnata de Selah Sue, iar fanii la randul lor rezoneaza cu trairile acesteia.

Hooverphonic vin  si ei tot din Belgia si, in cei peste 20 de ani de activitate, au lansat 10 albume dar si hituri precum „Mad About You”, „Eden” sau „2 Wicky”, combinand trip hop-ul cu rockul alternativ si cu muzica electronica. Cel mai recent material discografic este ‘Looking For Stars’ care a fost lansat in 2018.

Piesele trupei au fost incluse pe soundtrack-urile multor filme precum CSI, La Femme Nikita, I Know What You Did Last Summer, Permanent Midnight, The Interview, Stealing Beauty sau Third Watch.

Naaz vine din Tarile de Jos si si-a inceput activitatea artistica in 2015 timp in care a lansat doua materiale de studito, ‘Bits of Naaz’ si ‘The Breautiful Struggle’. Este considerata una dintre artistele cu potential din Tarile de Jos, castigand deja doua premii Edison Award precum si doua premii  in cadrul Music Moves Europe Talent Awards, premii infiintate de Uniunea Europeana pentru tinerii artisti.

Biletele sunt in presale pana la 1 septembrie, le gasiti pe iabilet.ro, aici

Citește în continuare