Skip to content

Jean-Michel Jarre vine sambata la Bucuresti pentru iMapp Bucharest- Winners League. Concursul international de 3D video mapping are loc in Piata Constitutiei

Sambata, 23 septembrie, in Piata Constitutiei va fi iMapp Bucharest – Winners League, Cea de-a 8-a editie a concursului international de 3D video mapping se anunta a fi una spectaculoasa, in care arta se reuneste cu tehnologia, in cel mai important proiect de New Media Art din Romania.

iMapp Bucharest promite bucurestenilor si turistilor 12 ore de entertainment. Pe scena din Piata Constitutiei, de la ora 11.00 dimineata, DJ CS84 va aduce publicului ritmuri electronice. Dupa-amiaza, de la ora 17.00, KOV va cuceri prin muzica si dans, iar de la ora 19.00, DJ Ravin, creator de compilatii Buddha Bar, va completa atmosfera cu muzica electrizanta.

Seara va incepe show-ul iMapp Bucharest – Winners League. In fata juriului international format din profesionisti ai artelor audiovizuale, 5 echipe, castigatoare ale festivalurilor de video mapping din Franta, Germania, Grecia, Ungaria si Japonia, vor concura si vor proiecta lucrarile pe fatada de 23.000 mp a Palatului Parlamentului

 Jean – Michel Jarre este ambasadorul oficial al iMapp Bucharest si vine la Bucuresti

Atmosfera celui mai mare eveniment de 3D video mapping din lume va fi completata de artisti stradali cu costume tematice, care vor purta publicul intr-o calatorie a artei si a tehnologiei.

In zona de street food si relaxare, pe parcursul intregii zile, veti regasi preparate internationale pentru toata familia. Pixel, noul MC virtual al iMapp Bucharest, generat AI, se va adresa publicului, direct de pe cea mai mare suprafata de proiectie din lume.

Ambasadorul Oficial al iMapp Bucharest, renumitul artist international Jean – Michel Jarre, care va fi prezent la Bucuresti pentru a inmana personal Marele Premiu echipei castigatoare, desemnata de catre juriul concursului.

Jean Michel Jarre este unul dintre pionierii muzicii electronice, fiind recunoscut pentru concertele sale in aer liber, in locatii impresionante, reprezentatiile sale unice imbinand muzica cu jocurile de lumini si efecte laser. Evenimentele sale se disting prin cel mai numeros public din lume, Jean Michel Jarre detinand de trei ori recordul mondial Guinness pentru cele mai mari spectacole in aer liber. Jarre a vandut 80 de milioane de albume si discuri single in intreaga lume.

Accesul va fi realizat dinspre Bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie, prin zonele special amenajate. iMapp Bucharest – Winners League, eveniment dedicat intregii familii, ofera pe 23 septembrie 2023, cea mai asteptata zi a anului, atunci cand arta si tehnologia ilustreaza o efervescenta de trairi, emotii si perceptii, purtand publicul intr-o calatorie virtuala cu impact puternic, alaturi de celelalte activitati din Piata Constitutiei. Intrarea este libera, incepand cu ora 11.00. 

Citește în continuare