Skip to content

(video) Selena Gomez a fost invitat special la concertul trupei Coldplay din Los Angeles si a cantat o versiune speciala a piesei „Let Somebody Go”. Intr-un alt concert, Chris Martin i-a facut un cantecel unui pusti de 10 ani la aniversare

Cantareata din „Back to You”, in varsta de 31 de ani, a participat duminica la spectacolul sustinut de Coldplay la Rose Bowl din Pasadena, California, si si-a surprins fanii alaturandu-se trupei britanice pe scena pentru a interpreta colaborarea lor din 2021, „Let Somebody Go”.

„Multumesc @coldplay @hermusicofficial pentru o seara uimitoare”, a scris Gomez pe Instagram Story, in timp ce a impartasit momente din spectacolul emotionant, la care a participat si cantareata H.E.R.

In imagini ale momentului de pe Story-ul ei, Gomez s-a alaturat cantaretului Chris Martin la pianul sau electric, dublandu-i vocea in timp ce cantau: „Toate furtunile pe care le-am infruntat, tot ce am trecut/ Acum, fara tine, ce naiba sa ma fac?/ Cand i-am chemat pe matematicieni si le-am cerut sa explice/ Ei au spus: „Dragostea este doar egala cu durerea””, carora li s-a alaturat la jumatatea melodiei trupa de deschidere H.E.R., care a adaugat armonii cu un spectaculos solo de chitara electrica.

Gomez a lucrat cu cei de la Coldplay in 2021 la piesa Let Somebody Go si mai mult,  pentru debutul TV al cantecului au mers toti in emisiunea Late Late Show with James Corden, la scurt timp dupa lansarea albumului.

Cantareata a lansat recent piesa de vara „Single Soon”, un cantec despre care le-a spus fanilor intr-o postare pe Instagram ca este „un imn jucaus despre cum sa te simti bine in propria piele si despre cum sa-ti iubesti propria companie… si este, de asemenea, foarte distractiv sa dansezi pe el!”; piesa a ajuns pana acum pe locul 19 in Billboard Hot 100.

Urmariti-o pe Gomez alaturi de Coldplay mai jos.

Trupa Coldplay ajunge pentru prima oara in Romania anul viitor cand vor avea doua concrete pe Arena Nationala, pentru care biletele s-au vandut spectaculos de repede.

In conceptul turneului Music of the Spheres care acum este in partea lui Americana, Coldplay are o scena satelit unde are un moment in care canta cu un invitat special. Pentru americani au facut ceva suplimentar aleg din public si cate un spectator cu o poveste care sta pe scena langa Chris Martin.

Unul dintre momentele spectaculoase si emotionante a fost cand Chris Martin i-a cantat unui pusti la multi ani, facandu-i printul cantecel personalizat.

Citește în continuare