Skip to content

Actorului Mandy Patinkin, devenit celebru pentru Criminal Minds si Homeland, i-a fost creat un serial dedicat. E intra astfel in grupul celor mai mari detectivi din lume cu rolul lui Rufus Cotesworth in serialul Death and Other Details.

“Mandy Patinkin nu a mai jucat niciodata un detectiv genial. Aceasta a fost o eroare pe care am vrut sa o corectam. Ceea ce aduce Mandy este umanitatea. In rolul lui Rufus Cotesworth, el este mai genial, mai inteligent si mai bine imbracat decat oricare dintre noi, dar isi poarta defectele la fel de confortabil cum isi poarta costumele pe masura. Si din acest motiv – avem incredere totala in el”, spun producatorii despre acest serial care e gandit pentru Mandy Patinkin si va fi difuzat de la anul pe HULU.

Serialul o urmareste pe Imogene Scott (Violett Beane), o tanara care ajunge sa devina suspectul principal intr-un mister dintr-o camera incuiata la bordul unui pachebot mediteranean restaurat spectaculos. Fiecare oaspete rasfatat si fiecare membru epuizat al echipajului sunt suspecti, ceea ce o obliga pe Imogene sa faca echipa cu un barbat pe care il detesta – Rufus Cotesworth, cel mai mare detectiv din lume. „Dupa cum v-ar spune Rufus, aceasta nu este nici macar povestea lui”, noteaza scriitorii.”Moartea si alte detalii” o prezinta lumii pe Imogene Scott, o hoata marunta si obosita, aflata pe un curs de  imprietenire cu Rufus. Ei vor avea nevoie unul de celalalt daca spera sa rezolve misterele care se tot aduna la bordul SS Varuna”, spun producatorii.

Serialul Death and Other Details are loc la bordul unui pachebot fermecator, restaurat cu meticulozitate, SS Varuna, dar este plasat in lumea contemporana.

Personajul lui Patinkin este inspirat de un lung sir de detectivi fictivi celebri, printre care Hercule Poirot, Sherlock Holmes, Sam Spade, Philip Marlowe si altii. Serialul de 10 episoade are premiera pe Hulu pe 16 ianuarie cu doua episoade, apoi cate un episod saptamanal, cu un final de doua episoade pe 5 martie.

Sub influenta succesului seriei White Lotus sunt mai multe seriale politiste care se desfasoara in locuri luxoase si pe nave de croaziera. In Marea Britanie se difuzeaza chiar in aceste zile un serial similar care il are in distributie si pe Florin Piersic Jr.

Pe de alta parte, Mandy Patinkin a jucat cel mai recent in serialul The Good fight, asta dupa ce a avut un rol important in Homeland.

Actorul care are 70 de ani se afla in aceste zile in Londra unde are o serie de concerte.

Citește în continuare