Skip to content

Christmas Shop de la eMAG, locul in care gasesti tot ce iti poti imagina de sarbatori, fara sa mai pierzi timpul prin magazine

Gata, nu mai e loc de indoiala, iarna a venit in toata tara cu zapezi line peste tot, iar zilele pana la Craciun sunt in numaratoare inversa cu tot ceea inseamna presiunea unui countdown. Cu siguranta sunteti inca la munca si gandul pana la mini vacanta de Sarbatori pare luminita de la capatul tunelului.

Dar asta nu va ajuta nici mental, nici fizic cand e vorba de pregatirile pentru Craciun, cu decorarea bradului si a casei sau pregatirea cadourilor.

Stim cu totii ca incepe haosul din trafic, nervii se incing chiar daca ascultam colinde in masina si ni se pare ca nu o sa le dam de cap tuturor lucrurilor de pe listele de dorinte.

Urban.ro e Ajutor de Mos Craciun si are o noua solutie pentru dumneavoastra ca sa salvati din timpul si asa aglomerat: stim cum sa va luati un brad perfect pentru casa dumneavoastra, decoratiunile cele mai potrivite la pretul cel mai bun si …chiar accesoriile perfecte pentru un Mos Craciun tocmai bun de vizita, sau pentru o sedinta foto magica in familie.

eMAG are anul acesta o solutie foarte inteligenta si foarte practica pentru cumparaturile online de Sarbatori: un shop-in-shop, un spatiu dedicat tuturor articolelor de care aveti nevoie pentru acest Craciun. Christmas Shop by eMAG are peste 40.000 de articole si este structurat in detaliu pe dorinte specializate ceea ce ne salveaza tuturor foarte mult timp si ne creeaza si confort in momentul cautarii: pentru orice vrem exista o sectiune specializata cu mii de optiuni.

Sa va dam cateva exemple.

Fiecare dintre noi are o idee anume despre cum trebuie sa fie bradul de Craciun adaptat propriei locuinte, de la inaltime la cat de bogate sa-i fie ramurile. In Christmas Shop by eMAG gasiti brazi sortati pe inaltimi si puteti selecta foarte usor ceea ce se potriveste perfect casei, dar si bugetului dvs.

Pentru fiecare dimensiune aleasa, puteti regasi o multitudine de modele de la bradul simplu si coloristica in degrade pana la brazii concept cu iluminare SMART, cu conuri sau merisoare, ace 2D/3D, cu aspect nins, cu suport sau in ghiveci.

Daca vreti sa fiti in trend, va spunem ca printre cei mai populari brazi din gama sunt cei la dimensiune 180 cm, urmati de dimensiunea 220 cm clasici si concept (cu merisoare si conuri, cu iluminare). Cand vorbim de preferintele de anul acesta pentru alte tipologii de brazi – diferiti de cei clasici -, avem brazii pe trunchi de pin in ghiveci, dimensiune 180 cm, si brazii SMART Kring.

Iata cateva propuneri din selectia noastra

Brad artificial Christmas Deluxe by Sersimo, Royal, 180cm exista si in versiuni de 150, 220, 240 cm

Brad de Craciun Artificial Verde Natural Atlanta Lux 180 cm. Vine cu suport cadou si poate fi gasit si in 150, 200, 220, 240, 260 cm

Brad artificial promo Kring Washington, 180 cm

Vine cu suport metalic, e foarte bogat si spectaculos ca aparitie.

Brad Artificial de Craciun Pin WhiteSnow Acoperit cu Zapada 180cm

Il gasiti si la 130 cm, este super spectaculos si foarte popular, exista si in dimensiunile 180 cm si 220 cm  

Brad artificial Christmas Deluxe Sersimo, Diamant, 2D+3D, 220cm

Il gasiti si in dimensiunile 180 si 250 cm

Cand vine vorba de decoratiunile de brad, instalatia e un ingredient magic care schimba toata atmosfera. Fiecare dintre noi avem o alta idee despre cum trebuie sa fie luminat bradul, sau cum sa punem luminite magice pe casa, pe balcon sau in curte… Sigur ca astazi gasim brazi care au instalatia incorporata in crengute, cu LEDuri inteligente, dar in shop-ul de Craciun eMAG, pe langa acesti brazi, gasiti o selectie bogata, targetata pe nevoi, cu instalatii de interior sau de exterior in diferite forme si culori.

Cand vine vorba de decoratiunile de pom, e o intreaga filosofie de viata: de la globuletul sau steluta de varf pastrate din generatie in generatie puse in brad, cu un ritual special, pana la globuletele cele mai noi in care tehnologia de ultim moment isi spune cuvantul si in materiale dar si in modul in care au fost confectionate.

Dar decoratiunile care au prins cel mai mult in ultimii ani sunt cele de apartament sau pentru masa de Craciun, asta pentru ca am invatat sa ne facem o atmosfera de Sarbatori in toate camerele, iar casa noastra sa se transforme in taramul lui Mos Craciun pentru o luna. Sigur ca asta inseamna mult timp de consumat prin magazine, timp pe care nu-l avem sau am dori sa-l folosim altfel, asa ca magazinul de Craciun de la eMAG e absolut genial si util pentru aceste zile.

In cadrul Christmas Shop-ului decoratiunile au fost organizate pe tematici de la cele mai populare, cele cu evidenta tematica de Mos Craciun la o compilatie de tematici de iarna precum: reni, mosi de zapada, elfi, etc. Printre cele mai populare se regasesc: figurinele Mos Craciun pe diferite dimensiuni, cea mai populara fiind cea de 30 cm, urmata de figurinele de iarna, precum spiridusi de dimensiuni mici cat si dimensiuni mai mari intre 50-60 cm pentru figurinele in forma de reni si oameni de zapada.

 In topul cautarilor cat si al cantitatilor vandute se afla si soseta pentru cadouri.

Craciunul e o sarbatoare a bucuriei, a darurilor care aduc zambete si creeaza amintiri, a timpului petrecut in familie intr-o atmosfera calda, de poveste. Astazi putem sa salvam mult din timpul alocat pregatirilor, aveti asta in minte si nu intrati in vria cumparaturilor contra cronometru. Alocati-va un timp de vizita in Christmas Shop de pe eMAG, care este urias, ca o fabrica imensa a elfilor lui Mos Craciun, unde gasiti tot ce va doriti, ba chiar si accesorii si lucruri la care nu v-ati gandit in pas cu ultimele tehnologii. Comandati din timp, un curier va aduce cumparaturile acasa si ati salvat si timpul pentru cumparaturi, dar si stresul din trafic. Nu uitati ca daca va activati si serviciul Genius veti beneficia de livrare rapida si gratuita.

Sa ne facem deci Sarbatori frumoase.

Citește în continuare