Skip to content

Compania de teatru care a urcat pe scenele America’s Got Talent si Romanii au Talent prezinta spectacolul pentru copii “Micul Print” la Timisoara.

Pe 15 decembrie, Asociatia „Initiativa in Educatie” ii asteapta pe copii la spectacolul „Micul Print” , o co-productie Lightwave Theatre Company si unteatru la Timisoara.

Evenimentul va avea loc de la ora 16:00 la 17:00 la Fundatia Judeteana pentru Tineret Timis (FITT) si va include papusi in marime naturala, intr-un spectacol dupa cea mai frumoasa carte a copilariei, scrisa de Antoine de Saint-Exupery.

„Tu, pentru mine, esti un baietel, la fel ca toti ceilalti baietei. Eu, pentru tine, sunt o vulpe, asemenea tuturor vulpilor, dar, daca tu ma imblanzesti, eu nu o sa mai fiu ca celelalte vulpi, si tu nu vei mai fi ca toti ceilalti baietei. Eu voi fi pentru tine fara seaman in lume, tu vei fi pentru mine fara seaman in lume.”

Pornind de la citatul de mai sus, spectacolul pentru copii “Micul Print” a fost creat in regia Cristina-Andreea Ion, ii are in distributie pe Cristina-Andreea Ion, Petru Stratulat si Dragos Stanciu iar la partea de voci ii insotesc Oana Mihaela Cercel, Dragos Olaru si Chriss Casper.

Activitatea este organizata cu circuit inchis pentru clase de elevi alaturi de prof. insotitor. Pentru inscriere, va rugam sa trimiteti un e-mail cu datele de contact si numarul de elevi la adresa contact [at] inedu.ro. Ulterior, veti primi un e-mail de confirmare.

Nu presupune o taxa de participare, iar costurile organizatorice sunt sustinute prin proiectul „Spatiul de cultura”. Dupa spectacol, copiii pot face poze alaturi de artisti si pot primi autografe.

Proiectul „Spatiul de cultura” creeaza contexte educationale interdisciplinare cu continut cultural, artistic si stiintific pentru activarea, dezvoltarea si implicarea comunitatii locale, valorificarea patrimoniului cultural local si european si intarirea relatiilor culturale europene.

Lightwave Theatre Company este singura companie de teatru independent dedicata spectacolelor de teatru vizual cu papusi in marime naturala adresate in mod special persoanelor adulte, dar de care se bucura si copiii, din Romania.

„Micul Print” este prima productie in care atentia companiei s-a mutat intr-o pondere mai mare asupra publicului tanar si foarte tanar, fara a uita, desigur, de cel adult.

Lightwave Theatre Company s-a remarcat in ultimii ani pe scenele celor mai mari productii de televiziune din lume, de la Romanii au Talent, Die Puppenstars Germania, Supertalent Croatia, Greece’s Got Talent si pana la cea mai celebra emisiune TV a francizei: America’s Got Talent.

Proiectul face parte din Programul cultural national „Timisoara – Capitala Europeana a Culturii in anul 2023” si este finantat prin programul Grow Timisoara 2023.

Citește în continuare