Skip to content

Din ianuarie, Adrian Nicolae si Tudor Cucu Dumitrescu fac parte din trupa Teatrului Nottara.  Adrian Nicolae poate fi vazut  in “Klaus si Barroso”, din 16 ianuarie la cinema, dar si in noua premiera a teatrului, „Ivona, Principesa Burgundiei”

Actorii Adrian Nicolae si Tudor Cucu- Dumitrescu sunt din acest an angajatii teatrului Nottara.

Adrian Nicolae poate fi vazut in acest moment la Nottara in „Ivona, Principesa Burgundiei” de W. Gombrowicz, regia Andrei si Andreea Grosu, la Teatrul Nottara, iar din 16 ianuarie in  cinematografele din toata tara in comedia Klaus & Barroso, alaturi de Cosmin „Micutzu” Nedelcu.

Adrian Nicolae a fost Dom Juan in „Dom Juan” de Molière, Damis, in „Tartuffe” de Molière, Sir Toby, in „A douasprezecea noapte” de William Shakespeare, Nae Ipingescu, in „O noapte furtunoasa” de I.L. Caragiale, Mercutio, in „Romeo si Julieta” de William Shakespeare, Farfuridi, in „O scrisoare pierduta” de I. L. Caragiale, Arnolphe, in „Scoala nevestelor” dupa Molière, toate in regia lui Victor Ioan Frunza.

 Este Vaska Pepel in „Azilul de noapte” de Maxim Gorki, regia Vlad Cristache, la Teatrul Bulandra, si Mircea in „Sara / Mara” de Bogdan Theodor Olteanu si Adrian Nicolae, regia Bogdan Theodor Olteanu, la Teatrul Apollo 111.

Pentru rolul Gore din „Mobila si durere” de Teodor Mazilu, regia Victor Ioan Frunza, a fost nominalizat la Gala Premiilor Uniter la categoria Cel mai bun actor in rol principal in 2015.

Adrian Nicolae semneaza versiunile scenice ale multor spectacole care s-au jucat cu succes pe scene din Romania, precum si piese cunoscute precum „Taximetristi” sau „Sara/ Mara”. L-ati vazut in „Teambuilding” si din „Taximetristi”, al carui scenariu il semneaza impreuna cu Bogdan Theodor Olteanu.

Tudor Cucu Dumitrescu este una dintre revelatiile scenei romanesti, cu o nominalizare la Gala Premiilor Uniter pentru Cel mai bun actor in rol principal in spectacolul „Equus” de Peter Shaffer, regia Victor Ioan Frunza, Teatrul „Stela Popescu”.

Este Hedwig din musicalul „Hedwig and the Angry Inch” de John Cameron Mitchell si joaca si in musicalul “The Full Monty”, ambele in regia lui Razvan Mazilu, a fost Torvald Helmer din „O casa de papusi” de Henrik Ibsen, Laurent din „Colivia cu nebune” de Jean Poiret si Horace din „Scoala nevestelor” de Moliere, toate in regia lui Victor Ioan Frunza; detine rolul principal in lungmetrajul „Mikado”/ „Marocco”, regia lui Emanuel Parvu. Inainte de a alege teatrul, Tudor Cucu Dumitrescu a facut scrima de performanta si are in palmares medalii la competitii nationale si internationale, fiind parte din lotul olimpic pentru Olimpiada de Tineret de la Nanjing  din 2014.  Canta in trupa  “7th Boulevard”

La Teatrul Nottara, il puteti vedea in Felix din „Enigma Otiliei”, in regia lui Radu Popescu, in Tonnesen din „Stalpii societatii” de Henrik Ibsen, regia si scenariul de Dejan Jankovic si in Feste, bufonul din „A douasprezecea noapte” de W. Shakespeare, in regia lui Alexandru Mazgareanu.

Citește în continuare