Skip to content

Doi spectatori americani o dau in judecata pe Madonna pentru ca si-a inceput concertele cu 2 ore intarziere. Artista a mai fost data in judecata pentru motive similare si a ajuns la intelegeri cu fanii

„Regina muzicii pop” a fost data in judecata miercuri de doi spectatori din New York, care au intentat un proces federal, sustinand ca prezenta tarzie a artistei la propriile spectacole reprezinta o serie de infractiuni, inclusiv publicitate falsa si practici comerciale inselatoare.

Plangerea colectiva, care numeste ca inculpati si Live Nation si Barclay’s Center, se refera la spectacolul sustinut de Madonna pe 13 decembrie.

Detinatorii de bilete Michael Fellows si Jonathan Hadden, reclamantii din proces, spun ca au fost „ademeniti” sa cumpere bilete pentru spectacolul din Celebration Tour, care a fost amanat de la data initiala de incepere din iulie ca urmare a problemelor de sanatate ale artistei.

Dar, desi pe biletele lor si in reclamele publicitare scria ca spectacolul urma sa inceapa la ora 20:30, fanii spun ca Madonna a urcat pe scena abia intre 22:45 si 23:00, sustinand ca aceeasi intarziere s-a intamplat si la spectacolele sale din 14 si 16 decembrie de la Barclays Center.

Cei doi barbati sustin ca organizatorii nu i-au anuntat pe cei care au asistat la concert, lasandu-i sa astepte si ca multi dintre cei care au ramas pana la sfarsitul spectacolului s-au confruntat cu ” transport in comun limitat si/sau costuri de transport public si privat crescute” intrucat concertul s-a incheiat dupa ora 1:00. De asemenea, acestia au remarcat ca lipsa de punctualitate a Madonnei a creat un inconvenient deosebit pentru fanii de la concertul din 13 decembrie, deoarece era o seara din timpul saptamanii – miercuri – si multi dintre ei trebuiau sa se trezeasca devreme pentru munca sau pentru responsabilitati familiale.

Procesul o acuza pe „Material Girl” ca a incalcat legile comerciale ale statului New York si ca si-a incalcat contractul atunci cand, din neglijenta si cu buna stiinta, a prezentat in mod eronat orele de incepere a spectacolelor sale – o practica comerciala „necorespunzatoare, nedreapta si/sau inselatoare”, se arata in plangerea de la tribunal.

In realitate, Madonna a ajuns „Into the Groove” a intarzierilor in ultimii ani, iar aceasta nu este prima data cand fanii se exprima in acest sens. Un fan din Florida a intentat un proces similar impotriva ei si a companiei Live Nation in 2019, invocand incalcarea contractului dupa ce spectacolul din Miami din turneul Madame X Tour al cantaretei a inceput cu doua ore mai tarziu decat fusese declarat initial.El a renuntat voluntar la proces o luna mai tarziu. O pereche de fani din New York a intentat un alt proces similar cu privire la acel turneu si la intarzierea Madonnei in februarie 2020. Ei au ajuns la o intelegere nespecificata cateva luni mai tarziu, respingand voluntar procesul.

Se stie ca si alte concerte din cadrul turneului Celebration Tour au inceput cu intarziere, iar fanii au intrat pe retelele de socializare pentru a impartasi momentul in care vedeta ar fi urcat pe scena in comparatie cu ora programata.

Citește în continuare